Zencefillilimon Emreilknur5561 bi şey olmaz canım bende bildiğin kola ve tatlı aserdim hep bence yedim içtim bi sıkıntı Yok.teyzem de 9 ay elinde Şile ile gezdi resmen onda da bi sıkıntı olmadı
Merveyucel Emreilknur5561 hamile oldugumu bilmedigim halde icmistim her gun . Icin yaniyo gibiydi hic kola icmiyodum birden gunde 1lt icmeye basladim hamile oldugumu ogrenince kestim icmiyodum suan canim
Fasulyem22 Emreilknur5561 görünen bir zararı olduğunu düşünmüyorum da işlenmiş gıdalar zararlı ya konserveler falan. Cildinde içind e biraz fazla sekr var çok yememek lazım yinede 😀
Dalmutt Emreilknur5561 tabikide hic birsey olmaz canim, gecende bi manyak vardi bebegi zehirler nefessiz birakiyor diye gorunce aklima geldi😁😁 ben 34 haftaligim ve cok saglikliyiz ve hergun tuketiyorum colasiz yasam olmaz benim icin👍
Karakuzuu 2 buçukluk şişesi yatağın baş ucunda yattım 9 ay. Erken filan da doğurmadım. İlk oğlanı 41 haftalıkken sezaryen ile doğurdum. Çok şükür sıkıntısız bi bebek olarak doğdu. Şimdi 13 yaşında daha 1 yudum bile içmemiştir. Diğer oğlumda da aynı şekilde şişe baş ucumda yatar günlük 2 buçuk litreyi içerdim içim yanardı. O da sıkıntısız dünyaya geldi ama 9 ay kolik bir gazlı bebekti. oda 7 yaşında oda sürmez ağzına. Şuan 3. gebeliğim 11 haftalığım Ve artık zaten kola içmiyorum. 🤣🤣