Mutlu_E Arkadaşlar internete yazıyorum çiğ köfte yemek zararlımı diye karşıma pişmemiş çiğ köfte konuları çıkıyor kıymadan yapılan köfteden bahsetmiyorum. Hani çiğköfte var ya onu yemek gebelik de zararlımı ? 🤷🏻♀️🤭🤰🏻🤰🏻
Pamukgirl Mutlu_E etli çiğköfte yasaklandı zaten piyasada burda yok her yer etsiz mesela, ben 2 kere yedim şimdiye kadar dahada yerim herhalde azcık ye bence bişey olmaz
Mutlu_E OsmisinAnnesi tabi abartmadan 🙊 Etli sevmem zaten etsiz olursa yerim ama bi kaç yerde zararlı diye duymuştum tereddüt ettim,saol canım
OsmisinAnnesi Mutlu_E burda okuduğum kadarıyla her hamile yemiştir birsürü post açıldı. Gene de yanlış bilgi vermeyeyim. Arama butonuna yaz etsiz çiğköfte diye birsürü yorum var. Onlar daha çok yardımcı olur 🙋♀️⚘
yasemen123 Mutlu_E en cok aşerdiğim seydi çiğköfte haftada bir yemişimdir koca paket 37 haftalıgim etsiz tabiki birsey olmuyor merak etme :)
Dyglila Mutlu_E bizzat doktoruma sordum canım etsiz ise yiyebilirsin dedi.sınırda koymadı sonuçta bulgur ve baharat var sadece fazlası acı olursa midene zarar onun dışında bi problem yok 😊