Sengulkrgz Zerdaliva 27+4 uz agustaon basinda yada ortasina sanirim denk geliyor dogum tam hesaplayamadim.Heyecan var korku yok sabirsizlikta var😁
Esrasrgn Zerdaliva 26+2 biran önce ağustos gelsin bebişlerimize kavuşalım🥰 heycanlı ve biraz korkulu bi bekleyiş☺️☺️☺️
Zerdaliva Betul11 saol canım seninde kurlu olsun benim 2 gebelik heyacandan çok korku var ilk bebeğimi 06/05/2018 de tam 38 haftalıkken kaybettim kalbi durdu birden bire ondan dolayı korku var ama heyacandan var
Findk9227 Heyecandan çok korku var kasılmalarım oluyo 😥 25+4 üz erken doğuma neden olabiliyormuş günleri sayıyorum endişeleniyorum yaa 2. hamileligim oğlusum var 27 aylık o da olmasa zaman nasıl geçerdi bilmiyorum
Zeyzey20 Ya zaman hiç geçmiyo bende biraz önce en azindan temmuz falan gelsinde sonrası geçer diye avutuyorum kendimi zaman hiç geçmiyo🤷♀️🤷♀️
Zeyzey20 Findk9227 benimde ara ara oluyo ama doktor bel agrım için bebek buyuyo demişti inşallah bişey olmaz sağ salim kucağımiza aliriz 😊
Zeyzey20 Findk9227 2 hafta önce kontrolüm vardı ben oraya gidince sorularımı unutuyorum🤷♀️ yine unuttum soramadım 2 hafta sonra var kontrolüm o zaman sorcam inşallah
Zeyzey20 Findk9227 canımm 26 haftalik olduk şükür benim öyle çok fazla olmuyo 2 günde bir falan oluyo yine 3 günde bir falan bel agrım oluyo gaz sancısı gibi oyle
Findk9227 Zeyzey20 anladım canım aman vaktinde gelsinler de inan ağrıları kendim için sıkıntı etmiyorum bebeğim saolsun yeter