Akshulya Kızlaar kızlar 34 haftalıgım valla artık wc ye yerleşmeyi düşünüyorum geceden başlayıp gün içindede 30 kere gidilirmi ya normalmidir bu iki hafta sonra dr gidicem sorucamda bu nedir yanii oturuyorum kalkıyorum hop sonra bidaha😑
Burcuk Akshulya bende bi yudum su içiyorum koşuyorum vc ye. Sanki 1 litre içmişim etkisi yapıyor. ve bu bayadır böyle. Gece en az 2 kere kalkıyorum saatleri bile belli 😬
Elfn Akshulya bende ya tuvalete gir çık abdest al sonra yine 5 dk geçmeden tekrar tuvalet tekrar abdest yoruldum valla 😩😩
BurcuAydin Akshulya sabaha kadar sürekli gidiyorum sayısız uyuduğumdan emin bile değilim artık bi insan bu kadar sıklıkta gider mi ya bende kum oldugu için kaçırıyorum bazen uyanirsam kosuyorum wc ye uyanamazsam vay halime 😁 doktor olması gereken idrar kaçıklığı hamilelikte görünen birşey dedi benimki ozaman çok erken başladı dedim 😁 adam gülmekle yetindi dua edin kaçırma olayınız yok 😊
aon9161 Bnde 35. Haftama girdim ama hala normal gidiyorum gece 1 kere kalkıyorum bende bi sorunmu var acep😄
burcuali38 aon9161 bende bugün 36.haftaya girdim bende geceleri 1-2 defa gidiyorum ama gündüzleri tuvaletten çıkamıyorum 😁
Elfn BurcuAydin ahh ben o kumdan artı olarak iltihaptan ne çektiiim bende kaçırma olmuyordu ama biliyorum tuvalete gittiğim de bir iki damla gelecek ama öyle bir sıkışıyordum ki sanırsın o an patlicam yani dakika başı tuvalletteydim 🙄🙄 çok şükür antibiyotik vs kullandım geçti
Biology26 BurcuAydin benimde aynı tuvalete zor yetişiyorum. Bende daha 14 haftalığım be kum da döküyorumm
humaninannesi61 39+1 artık gündüzleri ne ayağa kalkasım var ne oturasım. Bir damla sanki 1 litre gibi rahatsızlık veriyor😢 Doğurmak istiyorum artık🤦🏼♀️