Hande46 Kızlar merhabalar 27 haftalık hamileyim geceleri ne tarafıma dönersem o taraf kalçamın ağrısıyla uyanıyorum diğer tarafıma dönüyorum bir süre sonra orasıda aynı oluyor ve sabaha kadar bir sağ bir sol dönüyorum uykularım perişan. Arnanızda böyle bir durum yaşayan ve çözüm bulan var mı??
Mz93 Hande46 bende öyleyim hemen hemen.. Doktorum banacare diye kalsiyum ve magnezyum destegi bi ilac verdi. Birde ek olarak magnezyum suda eritilen tabletde kullaniyorm cok şükür iyi geldi
petitehatunn Hande46 20. haftalardan beri öyleyim. magnezyum da fayda etmedi bana 😭 Mecbur doğana kadar çekicem.
seyma281015 Hande46 bende 25 haftalığım. Sol kalçam oturup kalkarken kitliyordu beni, bıçak saplanıyor sanki. Doktorum magnezyum verdi 1 ay kullan düzelmezse fizik tedaviye yönlendiririm dedi. 3 gündür kullanıyorum hafifledi ağrı
Duygu85 Hande46 aynen canım ya dünden beri Kalçamda karıncalanma uyuşma oluyor garip bir şekilde yarın detaylı ultrasonun var sorucam ben 20 haftalığım
Hande46 Duygu85 karıncalanmayı sade sodayla çözdüm ben ama bu kalçamın ağrısına etki etmedi. Aklımda olsun sade soda canım o haftalarda bir de uyuşma problemim vardı
Hande46 Zeynep7777777 ayy çok zormuş ama daha ilerleyen haftalarda zaten uykusuz kalıcaz ben şimdiden başladım
Hande46 Benim doktorum ilaç verme taraftarı da değil bende söyledim ama hayır diyor magnezyum kalsiyum alabilcwğin şeyler ye iç diyor ne yapacağım şaşırdım😔
Mz93 Hande46 22.haftadayim benm 6.haftadan beri vardı. Magnezyum içeriği yüksek olan meyvelerle idare ediyordum. Ama artik öyle agridiki pantolon zor giyer oldum. Bacaklarımı kaldirirken dahi aciyordu. Sonra doktorum başladı danıştım keske daha önce deseydim 😁
Sedef-345 Hande46 bende yaşıyorum ağrıları bacak arama ve döndüğüm tarafa göbeğimin yanına yastık koyarak uyuyorum. Ağrı geçti ama sıcaklamaya başladım bu aralar o yüzden utanıyorum sürekli. WC ye de sık gitmeye başladım. 31. Haftadayım bu arada