Aysnrplt Alessia kesinlikle bebeğindir😊 bana da imkansız bağırsak hareketleri o mümkün değil demişlerdi burda şu an bebeğim tekmeliyor o Mısır patlağı hissi bitti hamilelikten önce de bağırsaklarımda öyle hareketler hissetmedim hiç
Seerdaay Fasulyem22 Yani o zamanlar karıştırmış olsam bile şu an değil eminim😀Ben zayıf sayılacak bir hamileyim doktorum 15. Haftada hissediyor olabilirsin demişti
Alessia Fasulyem22 darısı senın. BAsına ınsallah canım bende bugun atsın dıye bekledım bızımkı uyuyo herhalde🤔🤣
Alessia Fasulyem22 evet ama ısıgı gunesınhıssedıyırlarmıs anne karnında daha gozlerını acmadan kac haftalıksın canım
Ps15 Alessia Ben de 14 haftalığım annemle konuştuğumda 15 olunca artık hissetmeye başlarsın ufak ufak sanki bağırsakların hareket ediyormuş gibi dedi 3 doğum yaptı ve aşırı soğukkanlı bir insandır o yüzden güvenim tam😄 Bebektir bence de o☺️
Alessia Ps15 canım cok sevındımm ınankı bende bır arkadas damar dıyınce hayal kırıklığına ugramıstım benım annem hatırlamıyor 🤣🤣🤣 annelerın bılgı bırsey vardır sonucta