Askkokuluyavrum Leylu_nehar henüz doğurmadım canim 😂 96-97 arasindaykm suan 😂 Doğuma kadar 105i geçmesem iyi hamile kalmadan önce de 113 kgdmm 89a düşmüştüm simdi yine 105e kadar çıksam kâfi benim icin zaten kiloluyum kendimi bildim bileli
BiDunyaMutluluk Askkokuluyavrum ben de 89la hamile kaldım 🙈 11+5teyim şuan Bi kilo alıyorum Bi veriyorum bu ara kusmalarım çok fazla 😔 inşallah çok kilo almam.
Askkokuluyavrum Kbrabdrhmn alcaz tabi hamileyiz bizzz kimse gülmesin ya da gülsünler Doğumdan sonra hemen veririz Allah’ın izniyle 😂
Leylu_nehar Askkokuluyavrum 81 le hamile kaldım şuan 75 kiloyum ben kilo verdim baya hiç bişy yemiyorum çünkü doktorumda kızıyo böyle olmaz diye🙈😭
sydtns Ya acaba cihazlarıyla mı ilgili bende kiloluyum. Ama çok net görüyor doktor bende izliyorum her detayını hiç böyle bit sorunla karşılaşmadık şimdiye kadar
BusraDeniz124 Kbrabdrhmn kiloluysan gercekten oyle :)) banada dedi aynisini alttan muane eyti oyuzden :))
blackeagle Kbrabdrhmn evet canim kiloluysan kalın oluyor yag katmani fazla oluyor bende oyleyim o yuzden detaylida bile doktor net goruntuler alamayabiliriz demisti.Gebeligimin ilk zamanlarida cok zor gormustuk bebegi
Askkokuluyavrum Leylu_nehar daha yeni canim seninki sağlıkla kucağına al ilk 3 ay bende kilo almamıştım umarım almazsın dikkatli ol ben 4. Aydan sonra almaya başladım
Askkokuluyavrum BiDunyaMutluluk insAllah almazsın canim ben 22. Haftadaydım 9 kilo almışım 🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️ Ama ben çok güzel yiyorum ☺️☺️☺️ Boğaz’ımla aram çok iyi çok şükür sen ben gibi olma dikkatli ol
Askkokuluyavrum Gizem_miros tabi ki oldu ama sporla destekledim baya sıkılaşmıştım 🙏🙏🙏 ama hamile kalınca risklerden dolayı devam edemedim spora ne yazık ki