Gamzebyr Kızlar Elazığ da detaylı ultrasonu nerede ve hangi fiyata yaptırdınız medical park hastanesine gidiyorum ancak burada yapmıyorlarmış :)
Zeynpaysimannesi Gamzebyr bende hayat hastanesine gidiyorum , doktorum üniversite hastanesinde perinatoloji gidip detaylı çektirmemi söyledi ama bende oraya randevu ile mi yoksa aynı gün gitsek bakıyorlar mı bilmiyorum 🤷🏼♀️
Sewo Gamzebyr üniversite hastahanesi doc dr.salih burcin kavak yapiyo ben ona gittim memnun kaldim 125 tl
Elifffatih Gamzebyr araştırma ve devlette normal ultrason bakan kısımdan baktırırsan ücretsiz bakıyorlar. Ama üniversitede perinatoloji uzmanına görünmek istiyorsan 125 ₺
Aybukeekersaran Tunceli de yaşıyorum canım burdan Fırat üniversitende yapıldığını söyledi doktor önerdi fakat doktorun Mayıs ayı randevusu doluymuş başka doktor içinde 2 hafta sonra aramamı söylediler
Zeynpaysimannesi Gamzebyr ben farklı bir doktora görünüyorum canım Cem beye o da üniversite hastanesine gitmemi söyledi , Şükrü beyi duymadım hiç ama arayıp sorayım bi
Aybukeekersaran Gamzebyr bugün medicalparkta sami beye gittim ayrıntılı ultrason var ve girdim çok memnun kaldım
Fryshn06 Aybukeekersaran ayrıntılı ultrason sami beyde kaç dk sürdü acaba. Bide kaç haftalıkken gittiniz ☺
Gamzebyr Aybukeekersaran benim eşimde askeri personel normal muayene ücreti yani çok iyi bende orada yaptırayım ozaman :)