Hllswm Kızlar 2 gündür vajinal baskı hissediyorum 15. Haftada olmustu doktorum normal demişti gecen hafta rahim agzı ölçümüm yapıldı 3.88mm cıktı bi sorun yok dedi bu durumda olan var mı?
Lovelies Hllswm galiba :) görmemişte olablrler postu:) canım Doktorun sana normal dediyse bence bi sorun yoktur için rahat olsun:)
Lovelies Hllswm dogrudur canım nedesen ama hiç kuşkuya kapılma strese sokma kendini umarım herşey güzel olur🙏
derinmilatuncay NormAl.rahim büyüyor bu da ister istemez baskı yapıyor.açıklık fazla olsa dr fazla derdi.
zeynepzeyn benimde öyle oldu dayanamadım gittim , bebek aşağıya inmiş normalın altına, doktor wc haricinde kalkma yat dedi ilaç verdi falan . sonra ertesi gün kayboldu o his 3 gün sonra yine gittim dayanamadım . normal yerine dönmüş yaramaz. (tabi dinlenme sayesinde tabak bile kaldırmadım) tabi senin böyledir diye bir şey demiyorum . benzer bir olay sadece ama ben ufacık bir endişem olsun artık doktora gitmeye karar verdim.
Hllswm zeynepzeyn yatıyorum bende bol bol rabbim korktuklarımızı yasatmasın saglıklı sıhhatli kucagımıza aldırsın ins 🙏