sevdeniz Herkese merhaba, 2-3 gündür gribim boğazım şiş, burnum tıkalı, kafam bünyeme ağır gelir halde 🙄 malum bu süreçte ilaç da içemediğimiz için sizlerden geçmesi için tavsiye rica edecektim. Neler yapılabilir paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler :)
Lovelies sevdeniz nane limon yap canım cok iyi geliyor ıhlamurda aynı Bogazda kaşıntı olursa tuzla gargara yapabilirsin birde adacayıyla gargarada yapabilrsin ama içmemek şartıyla .
Anneyimben49 sevdeniz nane limon ıhlamur vs şeyler içme. Ballı süt iç canım, 2 gün önce bende öyleydim sütle ayakta durdum
Ebrs sevdeniz 2 defa cok ağır gecirdim gribi. Doktorum ilac vermedi. Kesinliklee bali limonu sıcak suyla karıştır ic, 3-4 günde kendine geliyosun canım 🤗
BaharYkp Dün aynı sorunlardan hastaneye gttim.Butun vucudum agrıyor hala .Üstelik atesımde vardı.Hiçbrsey ypmıyolar .Parol ve gargara verdı .Ihlamur ballı lımonlu ılık su içmemi soyledı okdr .Cok gecmıs olsun .
sevdeniz BaharYkp sağolun çok teşekkür ederim. Dün bende limon ballı ılık su içmiştim o iyi gelmişti biraz
sevdeniz Lovelies teşekkür ederim çok sağolun :) nane limon ya da ıhlamur içebiliyor muyuz emin değildim de 🙄
Lovelies sevdeniz aynen içebiliyoruz ilaç etkisi yok adeti söktürmeyen bi bitki :) adacayı papatya maydonz bunlar adeti söktürüyor die doktorum yasakladı bana ara sıra bendede bogaz gıcırtısı oluyor bende adacayı ile gargara yapabiliyorum sadce bayada rahtlatıyor
Lovelies sevdeniz içinde soru olarak kalacaksa doktorunu arayıp da sorabilrsin için rahatlar en azından ☺️
Mervebektass Nane limon ıhlamur ve Parol demisti benim doktorum tabi günde birer bardak olma şartıyla onun dışında bolca meyve tüketimi dedi 🤗
sevdeniz Herkese tavsiyeleri için teşekkür ederim söylediklerinizi deneyeceğim çok sağolun. Hasta olanlara da geçmiş olsun