Geredeli42 Merhaba arkadaşlar benim sağ bacağımda on gündür süregelen bir ağrı var, sağ diz kapagim ile ayak bileğim arasındaki baldır kısmında. 5 aylık hamileyim, henüz kilo falan almadım, şişme morarma vurma vs de yok. Bilgisi olan veya yaşayan arkadaşlarım varsa bilgi verebilir misiniz? Teşekkür ederim.
Scb Geredeli42 benimde 2 gündür kalcamdan sağ bacağıma inen batma ağrı var cok kötü ağrıyordu dün dinlensemde gecmiuodu 22 haftalığım bende
Breub Geredeli42 merhaba canım ben 17 haftalık Ken başladı o ağrı doktorum magnezyum ve d vitamini verdi şimdi çok şükür iyiyim
Mavigozunannesi Bacak ve kalça ağrıları magnezyum eksikliğinden oluyormuş bende kullanıyorum 32 haftadayım
Scb Mavigozunannesi magnezyum kullanıyorum ama fayda etmedi bana hala agriyo kalsiyum eksikliği olabilir mi
Mavigozunannesi Scb valla geçmediyse başka biseydendir o zaman canım çünkü ben kullanıyorum geçti 2. Gebelik benim ilkinde de olmuştu magnezyum kullandigim anda geciyo yoksa uyutmayan ağrılar kramplar oluyo çok fena özellikle de geceleri