Eikra Kızlar 39+6 haftalıgım 3 , 4 gündür ishal gidiyorum bagırsaklarimı bozacak birsey de yemiyorum. karnımın alt bölgesinde de agri ve acı var. Bebegimin hareketlerini takip ediyorum normal kıpır kıpır bir sıkıntı yok elhamdülillah benim gibi olan varmı böyle
yasemen123 Eikra ben cnm 37+2 yim ishal var 4-5 gündür gecmiyor naparsam yapiyim bulantı olmayan ben bulantım oluyor karında sertlesme genel olarak bakarsak normal sanırım ishal herkesde oluyor
Ayseylmz Eikra canim ishal aşırı su kaybettiriyor insana bol bol su iç ama hemen doktora gitmelisin bence allah korusu su konusu ciddi
Purelove Eikra bende 39+3 üm bir aydır nerdeyse ishalim vücut kendini doğuma hazırlıyor diyorlar ama bilmiyorum ve çok gaz sancısı çekiyorum
Eikra yasemen123 Karnimda sertleşme benimde var. Serleşme hariç kasılmalarda oluyor oda çok büyük rahatsızlık veriyor
Eikra Ayseylmz Günde 2.500 3 litre içiyorum çarşamba bakti suyuna falan çok güzel dedi birtek bebek kanala inmedi tek sıkıntı o bende
Eikra Purelove Gaz sancısı bendede var ya niye var bunlar anlamıyorum inşALLAH dedikleri gibi doğum belirtisidir
Salmanc Sizinle alakalı mı bilmiyorum ama ben çok ağır bir isal yaşadım su içip su gibi çıkarıyordum doktor bana bir tarif verdi ve bıöak gibi kesti iki günde deneyin bir şey kaybetmezsiniz 1 litre suya bir yemek kaşığı şeker bir yemek kaşığı tuz bir tüm limon sıkıp her tuvalete çıkmanızda bunu içiyorsunuz hem kaybettiğiniz sıvıyı serum misali vücudunuza geri takviye ediyorsunuz bana her tuvalete çıkmanda yarım litresini iç demişti 300ml falan içebiliyordm mide bulantısından içemiyordum ama ertesi sabah rahatlamıştım tabi bunun yanında kola içtim muz yedim oda etiki olurmu bilmem
Aybekelaslan Bende 4+6 Dayım ve sürekli bir haftadır ishalim anlamadım internetten baktım hormon değişikliğinden yazsada içim pek rahat değil ben gibi olan var mı
Eikra Aybekelaslan Ilk aylarda da vardı bende ishal her sabah akşam devam ediyordu sonra normale döndü şimdi 40+0 haftalığım tekrar başladı InşALLAH doğum belirtisidir bu seferki
Smhtlha Eikra bende 6 gündür var bu ishal durumu yoğun değil günlük 1 veya 2 defa oluyor ama doğum belirtisi olduğunu öğrendim şurada 12 günüm kaldı nasipse inşallah bekleriz günümüzü🙇♀️
grygrg Eikra bende 39+2 yım ve bende var ağrı ishal...ne yesem mide boşalıyor anında...bel kasik ağrım var dünden beri...gitsem evde biraz daha çeksem mı ağrı bilemedim...