EslemNaz Kızlar 3 gündür belim bacaklarım sırtım Kasıklarım her yerim çpk ağrıyo uyutmuyor ağrılar üstelik dün akşam gene su gibi akıntım geldi daha öncede yazmıştım suyum geldiği için 5 gün hastanede yatırdılar beni. Sabah uyandm pijamam çamaşırım bacak aram ıslaktı idrar kaçırma değil ama eminim hastaneye gidiyorm su değil bu deyip yolluyorlar geriye erken doğum riskim de var. çok kafam karışık iice çoğaldı suyun gelişi 34+5 deyiz bu arada napcam bilmyrm böyle bişey başına gelen ve doğum yapan varmı ilk bebeğim o yüzden doğumun nasl başlayıp ilerleyeceğinde bilmiyorm ki çok tedirginim
Modies EslemNaz valla siz yinede bir gidin derim ben , bebeğin suyu var mı yok mu bir bakılır en azından
Mayasey EslemNaz başka bir doktora gidin isterseniz. Su değil de ne oluyormuş peki o su? Ölçüyorlar değil mi suyunu
EslemNaz Mayasey cnm gittim başka dr. Suyu sınırda ama yeterli bebeğe dedi geçti soruyorum dr bu su değilde ne diye enfeksiyondr diyo enfeksiyonda gözükmüyor allak bullak oldum gitmediğim dr kalkamdı ama hepsi başka başka şeyler söyledi
Mayasey EslemNaz sen yine de sık sık gitmeye devam et. İçini ferah tut. Bi sıkıntı olsa doktorlar müdahale eder zaten. Bol da su içmeyi ihmal etme