Wqwq Kmlc Meryem Ana otu diye geçiyor canım sancı başladığı zaman dua okuyup suya koyuyorsun açılan Bi ot el gi i eçılıyo o açıldıkça seninde açılman pluyo netten araştır daha detaylı
Nermin8181 Tugba2626 allah razı olsun cnm Doğum yaptım çok şükür bakamadım da buraya çıkarmışsındır inşallah Sudan
Minik1360 Nermin8181 cnm nasil gecti dogum zormu ben cok korkuyorum 35 haftaligim panik atak var bende
Nermin8181 Minik1360 doktorları dinlemedim sancım çok olunca uyumsuzdum zor geçti sancı bölümü ama Doğum güzel geçti kapattım gözlerimi bağırmayı bırakıp ıkındım sadece iyiydi yani
Nermin8181 Hepinizden allah razı olsun Doğum yaptım çok şükür öğlen 12.30 13.00 gibi 3100 bekliyoduk 3570 gr doğdu çok şükür baya zorlandım 3. Doğum olmasına rağmen kesi yok ama yırtılma olmuş o yüzden dikişim var biraz şimdi de göğüs ucu yarası şişlik onlarla uğraşıyorum aksi gibi göğüs ucumda yok zorlanıyorum ama herşeyine değiyo rabbime şükürler olsun nasip etti allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Efemefee Nermin8181 gözünüz aydın öncelikle 3. Doğum olmasına rağmen zor mı geçti 🤔🤦♀️ SUni sancı mı aldınız
Nermin8181 Efemefee evet suni sancı verdiler 4 saatte 3 cm’den den yukarı çıkmamıştı açılma suniden sonra 9 da verildi 12:30 da doğdu oğluşum
Beyzagzn Benimde 37de suyum geldi 4.5 saatte dogum yaptim ilk dogumdu 3870 dogdu dikisim baya fazlaydi iri bebek zormus gercekten
Nermin8181 Tugba2626 12:30 da Doğum yaptım öğlen sen na zaman koymuştun ne zaman açıldı anlatsana merak ettim
Tugba2626 Nermin8181 minnakkuzum la konuşmanızdan hemen sonra koydum senin adına niyetlendim. 12 açıldı zaten ben 2:30 da çoktan çıkardım sudan