Chan Sevgili anneler, Bir çoğumuz önümüzdeki uzun alışveriş listesini olabildiğince ekonomik bir fiyattan halletmeye, indirim takip etmeye, bütçeyi sarsmamaya çalışıyoruz. Bizim bu düşüncelerimizi bilen firmalarda bundan faydalanmaktadır. Her gördüğünüz indirim maalesef hiçte öyle olamayabiliyor. Örneğin dün bebek mağazalarının indirimlerine göz attım. Önceden fiyatını bilip de gözüme çatan iki üç şey gördüm güya o gün indirime girmiş. Mesela ebebekte emzirme sütyenleri kısa bir süre öncede 25 liraydı, şu anda da öyle. Lansinoh 60lı göğüs pedine bir ay önce filan mağazasında baktım indirimsiz hali 25 liraydı, şimdi indirimli 28 lira olmuş :) Hele en bi sevdiğim Jokerdeki Promum ıslak mendil, bir kaç gün önce arkadaşım tavsiye ettiğinde, keza o da bu fiyattan almış, 63 lira olan ürün hop düne özel %20 indirimle yine 63 liradan satılıyor. :)) Takdir sizin.
Deletedmom277 Chan Ben bunu hepsiburada sitesinde gördüm oğlum için buharlı pişirici alacaktım indirim öncesi fiyat 400 tldi indirim var diye 500 yazıp üstünü çizip 400 yazmışlardı insanları salak sanıyorlar galiba 😂
Tugba2626 Chan hele ebebek ten bişey alırken internetten araştırıp alıyorum. Bu şubatta baya bi dev indirim yaptılar . Bir gün bebek arabaları bir gün oyuncaklar sözde indirime girdi hepsi yalandı internette hepsi daha ucuzdu
efsanee_ Chan sırf bu yüzden indirimden ürün almaktan nefret ediyorum kendimi yoluncak kaz gibi hissediyorum 😁 Ancak senin de dediğin gibi önceki fiyatını biliyorsam öyle alıyorum.
Chan Deletedmom277 Hepsiburadanın fiyatları borsa gibi an be an değişiyor. Laptop aldığımda buna şahit oldum, şansa en düşük fiyattan alabildim 😅
Chan sbhtyndk Bunun dolarla değil dolandırıcılıkla alakası var bence :)) Hemde nitelikli dolandırıcılık.
Chan Tugba2626 çok iyi araştırmak gerekiyor, resmen kurtlar sofrası. İnsanları aptal yerine koyuyorlar bir de böyle ucuz oyunlarla.
Chan efsanee_ Aylarca fiyat takibi yaparak almıştım hamileliğimde, bu firmalara kalsak halimiz yaman. :/
efsanee_ Chan kesinlikle öyle. İmkan varsa gezip görerek almak daha mantıklı. İsim yapmış yerler fiyat şişiriyorlar hep.
Chan Bu sebeple anne adaylarına, bilhassa yeni anne adaylarına tavsiyem alacaklarını belirleyip fiyat takibine düşsünler. Ben aylarca takip edip aldım ve en iyi fiyatı bulabildim o zaman için, çok iyi oldu. İnanın bebeğiniz doğduktan sonra bez ve ıslak mendil için hep takipte olacaksınız. Ana ve çok kullanılan bir ihtiyaç olunca ne kadar ucuz, o kadar ev bütçesine rahatlık.
Neslihant Chan evet zten hersey oyle indirim indirum dedikleri hep yalan ama bi şekilde malesef almak zorundayiz ne kdr erken okdr iyi diyoruz cnku ulke ekonomisi gun gectikce kötüye gidiyor sankinertesi gune daha ucuz olmayacakta hep dha cok pahalanacakmiscasina bi psikoloji oldu uzerimizde