Ervam16 Herkese selamlar çok merak ediyorum bebeğinizin ilk hareketlerini ne zaman hissettiniz biz 11+1 haftadayız şu an
AselAlaraa Ervam16 cnm daha çook var snn sabret bşraz 16 dan sonra ancak bnm drm 18 d edersn inanırım demişti 🤣🤣😂🤣🤣🤣😂😂😂😂
feyzaa34 Ervam16 ben 22 oldum daha 4 gün önce hissettim😁 2. Gebeliğinse erken hissedersin ama ilkse benim gibi 21e kadar bekle☺
Mlssa Ervam16 18den sonra başladı canım ilk kıpırtılar.Şuan 23+1 artık dışardan gözüküyor hareketleri sert olunca😊😊
Deryassssssss Ervam16 bende bugun 18.5 haftalik olduk ama daha oyle net hissedemiyorum arada bir gidiklama gerilme sadece
Glycn Ben bu sabah ilk defa göbek deliğimin altinda baloncuklar patladi gibi kipir kipir bir hareketlenme hissettim. Daha önceki postlardan okumuştum ilk bebek hareketlerini birisi karninda misir patlagi gibi hareketlenme oluyor yazmıştı. İlk defa ve tamda hissini paylaşaninki gibi olunca açıkcasi ben buna yordum şu an 14+6dayim erken sanirim ama değilse hile bana mutluluğu yetti 🥰
Sarem Glycn benimde aynısı oldu baya video çektim gebelik geçirenlere sordum baya tekme bu dediler. Tabi çok şiddetli değildi ama hissettim
Kubra9595 Ervam16 canim benim 2. Gebeligim ve dün tekmelere basladi esim dahi hissetti suan 16+3 üm ilk gebelikde 18 haftalik hissetmistim 😍
Ervam16 Kubra9595 yaaa çok sevindim bakalım benimki de erken olucak mi bide ikinci de daha çabuk mı çıktı göbeğiniz
Zmrtbdk Ervam16 19. haftada hissetmeye başladım canım ben.İkinci gebelikte 17.hafta hissedenler var.Benim bir arkadaşım 21.hafta hissetti.Çok değişken bir durum.
Glycn Sarem okumuşsundur üstte bazı arkadaşlar damar o diye yazmişlar ama çok kişiden bu şekilde duyuyorum canim bende 🥰 damarsa ya da değilse bile mutluluğu yetiyor şahsen 😍🙏🏼
Askkokuluyavrum Ervam16 15. Haftaydı sanırım böyle içimde çırpınıyordu simdi 22 haftalık olduk çok şükür kipirtilarrrr yerini acımasız hallere bıraktı 😂 çok çok çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip eylesin amin ecmain 🙏🙏