Selim_Alparslan Gizemmdikmenn ben sipariş verdim . Kapalı basen dikleştirici aldım . Henüz gelmedi . Bence faydasını görürüz inşallah . Bende doğum yapalı 2 ay olacak . Lateks korse alacağım bedeni yok şuan 😓
Gizemmdikmenn Selim_Alparslan canım faydasını görürsün insallah. Bir şey daha soracağım bedenin hamile kalmadan önceki bedenin mi yoksa bir besen büyük mü sipariş verdin
Selim_Alparslan Gizemmdikmenn kuzum hamile kalmadan önceki beden diye alınmıyor ölçü . Ben önceden 36 bedendim şimdi 40 oldum yani basen ve bel bölgeni ölçüyorsun hangi bedene denk gelirse onu alırsın ben M beden aldım ondan önce xs idim .
Btlblgn Gizemmdikmenn ben 24 gündür Doğum yaptım yamuna değil ama kısa tayt şeklinde olan korselerden almıştım doğumdan sonraki gün giymeye başladım karnım bayağı toparladı Bence korse ne kdr iyi olursa olsun yemeğe dikkat edilmediği sürece kullanmak boş
Tugcetekin Gizemmdikmenn arkadaşım kullanıyor ve gerçekten göbeğini topladı 8 cm inceldi bende doğum yapar yapmaz takmaya basliycam Yanlız yamuna korse gerçekten etkili olan daha önce başka korse denedik boş cıktı elit korseydi ismide şekli aynıydı