Cansumus Hazalonur1 ben Ceyhan’da oturmuyorum ailem Yumurtalık ta ben yurt dışındayım burda bakacak biri yok canım o yüzden Ceyhan’da Doğumu düşünüyorum hangisine gitti
Perihan05 Bende ortadoguya gidiyorum doktorum ayten hanım çok memnunum çok ilgili kısmet olursa orda yapmayı düşünüyom dogumu
Duyguu01 Bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alın, sonra birlikte bebeğiniz için havuz ve masaj keyfine gelin, kahve içelim sohbet edelim ☺️❤️🥰 instagram hesap: bluuhbabyspaadana
Ozgee_ hifaninannesi bende gül hanıma gidiyorum çok memnunum.ama hastne konusunda endişeliyim. Bu küvez ve sarılık muhabbetini çok duydum. Gerçek olabilir mi aceba
Ozen0119 Kızlar bir soru soracaktım ben ankarada yaşıyorum da doğumda büyük ihtimalle adana da kayinvalidemin yanında yapıcam ağustos 'ta olacak doğumum. Çok korkuyorum tereddutluyum o sıcağa nasıl dayanabilirim diye hiç alışkın da değilim sıcağa çok zorlanır mıyım 😞bebekte o sıcaktan etkilenir mi acaba😐
Mavispembis1_ Ozen0119 Canım burda klimalar var hiç sıkıntı çekmezsin merak etme. İncecik ve bol kıyafetler getir rahat edersin. Tesadüfe bak bende ankaralıyım Adana’ya gelin geldim 😌 hem ağustosta sıcaklar biraz diniyor az da olsa
Ozen0119 Mavispembis1_ ayy inşallah canım içimi rahatlattin valla 😘ekim ayında geldim adanaya hala tişört giyilebiliyordu o havayı görünce eyvah ağustosta ben bittim dedim
Synonyms Hanimlar merhabalar. Acibadem hastanesinin ücretsiz gebelik egitimi var 3 gun suruyor ve ben cok memnun kalmıştım. Size de tavsiye ederim.internet sitesinden basvuru yapin bu hafta katilim gosterin isterim. Hangi hastaneye gittiginizin bi onemi yok.