Hazalonur1 prensessannesiiii canım bende o adamın güleryüzüne ilgi alakasına hayranım muayenesi o kadar güzel geçiyor ve o kadar ilgili davranıyor ki bu yüzden hala devam edıyorum bendim sıkıntı doğuma kimse almaması sadece ama bu kuves olayını duymadım
Ozlemm01 Hazalonur1 mehmet yıldırım a gidiyodum 1 aydır erkan özer 'e devam ediyorum canm 13 haftalığım 🙂
psikopatanne kizlar guzelya hastanesine bende gecmeyi dusunuyorum dogum ucretleri ne kadar bilen var mi??
Damla01 Güzelyalıya Celal ardıça gidiyorum. Inanilmaz memnunum. Cok guler yuzlu tatli dilli. 6.ayımda beninkabul etti. Bu zamana kadar 5 doktor degistirdim. En iyisi en memnun kaldigimdi. Dogumumuda orda yapacam insalllah 🤗
prensessannesiiii Hazalonur1 benim yazdığım olumsuzluklar maalesef Ferat eroldandı :) ama kişiye göre değişiyor demekki ben çok ısınamadım kendisine sonradan zaten suanki doktorumu keşfettim çok şükür ki gayet memnunum suan
Yasemine Hazalonur1 karar senin canım sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Seroo01 Hazalonur1 ben birinci hamileliğimde 6sene önce ferhat beye gitmiştim hamileleliğim boyunca doğumum hafta sonuna geldi dra ulaşamadık nöbetçi dr doğuma girdi dr kontrollerde ilgiliydi ama hastaneden memnun kalmadım ben malesef
prensessannesiiii Ayzz bilmiyorum ben iki kere gittim ama maalesef öyle karşılanmadım yinede dediğim gibi belki ben çok ayrıntılara takılıyorumdur . Herkesin beklentisi farklı neticesinde yinede herkesin hakkında hayırlsı kim kendini hangi doktorda rahat hissediyorsa onda devam etmesi en güzeli :)
Ufkumm Dogasmom hayatımda tanıdığım en iyi doktor ama ücreti çok fazla 😥 Ne kadara doğum yapacak sınız
Elazmra Hazalonur1 sehir hastanesinde yaptim ve cokda memnundum Allah razi olsun emelerimden ve doktorumdan Bunuda eltimin ısrarıyla Hacettepe hastanesinde haluk bala gidiyorum seker givi bir doktor tum sorularimi bikmadan sıkılmadan tek tek cevapliyor 😘
Gulgulcan Elazmra Evet bende haluk balli ya gidiyorum çok iyi dediginiz gibi ama doğum fiyatlarını hep sormayı unutuyorum sizin bilginiz varmı
Dogasmom Evet ayfer hanım çok harika bir doktor daha bu kadar ilgilisini görmedim kızımda aytekin altıntaşa gidiyordum o da çok iyiydi ama ayfer hanım bir başka ben birde kadirliden gidiyorum doktor kontrolü için ne zaman arasam mesaj atsam ulaşabiliyorum doğum muayeneler 205 tl doğum 7052 tl ama değer diye düşünüyorum
Synonyms Bende adana da dogum yapicam. Acibadem hastanesi Erdal Candan a gidiyorum. Memnunum tavsiye ederim