Demet34 Cansuoe benimde 22.haftaya kadar pek çıkmadı diyebilirim ama sonrasında bi anda büyümeye başlıyor şimdi 30.haftadayım ve tam ben burdayım demeye yeni başladı 🙈 sanırım iç karınla alakalı eğer iç karnınız genişse geç çıkabiliyor
Mucizem00 Cansuoe kuzum çok normal 20 den sonra çıkıyor 27 haftalık olduk şimdi bariz çok belli geçen al giydiğim kıyafetler bu ay olmuyor
Mryu Cansuoe 21 hafta oldum az bisey buyuk fazla degil bence kisiden kisiye degisiyor , bence 25 haftadan sonra buyumeye baslar yani normal belkide karnimizin ici genis bu yuzden belli olmuyor
Gamzebas Cansuoe 28 haftaya kadar çok az vardı göbeğim dışarıda hamileyim demesem anlamıyordu bile kimse hamile olduğumu hamilelikten önceki kıyafetlerimi falan çok rahat giyebiliyordum 28 den sonra birden çıktı şuan 32 haftalığız bayağı bayağı belli artık 😂
bebiiimamm Cansuoe 20 den sonra birden büyüyor diyorlar benim daha çok var o yüzden bende hiç bi değişiklik olmamasını sorun etmiyorum şimdiden 9.haftadayım
feyzaa34 Cansuoe ben 22 haftaligim davul gibi olduk aman büyümesin çorap bile giyemez oldum😭 20. Haftalarda hızla buyur merak etme😘