bebekteyaparimkariyerde Elikkk ne bekliyorlar bunlar senden 😂😂 gayet güzel kilon güzelim zaten doğunca anında vereceksin.heleki birde normal doğumsa hemen o ay gidecek bile hepsi.takma kimseyi herkes herşeyi çok iyi biliyo 😂
Burcak61 Elikkk bende dün çok sinir oldum iftara davetliydik gittik 54 ile hamile kaldım şimdi 60 kiloyum boyum 155 civarı yok çok kilo almışsın ben Doğuma giderken senin kadardım bilmem ne saçma sapan şeyler söylediler sinirim tepeme geldi Hayır bide 29+2 yim normal yani
Elif78 Tubakrts sorma canim o uyku muhabbetine cok ayar oluyorum uykunun tadını cikarcakmisim Dogunca uyuyamazmisim Allahaskina simdide uyuyamiyorumki 38 haftadayim kaburga agrim cati agrim mahfoluyorum sanki uyunuyor da ben oturuyom😡😂
Rabia93 Elikkk oyle diyenler sisip patlasinlar. Sinir oluyorum . simdi kilo almazsak bi daha ne zaman alalim. bence hic takma hatta tersle
Camlicagizem Tubakrts Aynısını okadar çok duydum ki çocuk yokken öyle güzel böyle güzel gibisinden dertsiz tasasız hayatları varmış gibilerdi şimdi bunlar iyi günlerin yat dinlen bu günleri arıcaksın. Yahu arkadaş ölüme gitmiyoruz ya evet zordur çocuk bakmak falan ama neden insanın moralini bozmaya çalışırlar anlamam zevk alıyorlar sanırım🤷🏻♀️
parasetamoll Elikkk amannn 9 ay boyunca nerde göbeğin bebek nerede zayıf bu diyip durdular yemiyorsun etmiyorsun falan. Sonra da başladı oo iyisin almadın çatlamadın keşke bizde böyle olsak vs diye. Tadını çıkar boşver. Hasret kaldım gebe karnına bazılarının 14 haftalık 25 haftalık karnı benim 38 haftalık halim bence karnını sev tadını çıkar bana göre büyük bir ikram ben buyum kimene de geç. Can benim göbek benim. 🤪
Benimisteo Elikkk Evet herkes baska bisey diyo. Biri anam nasil sismissin diyo. Biri ay hic kilo almamissin cocuk zayif kesin diyo. Biri gobegin ne kadar buyumus diyo. Biri gobegin kucuk diyo.. herkes baska bisey diyo😄 Sen bide dogsun ondan sonra gor neler neler dicekler. Ilk soru sutun geliyo mu olcak bak sonra kendilerinin ne kadar sutu olduklarini. Sutun az ise ay benimkini bj skiyodum fiskiriyodu diyecekler. cocugu soyle giYdir boyle giydir dicekler. Daha neler neler dicekler😄 Ben ilk cocugumda nasil taktim kafaya ama bunda hic kimseyi dinlemicem cocugumu huzurla buyutcem inshaallah vallaha insanlari takinca anne cok huzursuz oluo cocuga cok yansiyo
Boncuk23 Hiç anlam verememişimdir hamile insana kilo almışsın diyenlere. Çok büyük düşüncesizlik, Saygısızlık bence...