Kızlar göbeğim çok büyüdü benim 13 kilo almışım ve kim görse ay şişmişsin nasıl göbeğin büyümüş patlamışsın diyor hamile bir kadına bunlar soylenirmi allah aşkına göbeği olmayana da ne biçim hamilesin göbeğin yok kesin çocuğun zayıf dogacak diyolar hep bisi diyorlar böyle ümüklerini sıkasım var bu düşüncesiz insanların artık ya
Şişmişin patlamışsın diyen insanlar ?
Elikkk ümüklerini sık canım onları kovala gitsin sen göbişinşe mutluluğuna bak
Ağzı olan konusuyor ben de salı günü doğum yapıcam heyecanımı paylaşıyorum diyolar ki doğsun da keike içimde kalsaydı diceksin. Ne boşboğaz insanlar. Uykuya hasret kalcakmışım. Bunlar son iyi günlerim miş. Sanki ben bile isteye yapmadım bu çocuğu. Uyuz insanlar
Elikkk benim de yüzüm çok şişti artık bıktım gaz döküp yakasın geliyor o derece yüzüme bakıp tekrar bakıyorlar
Elikkk sorma sanki kndileri süper manknker 😒🤣
Elikkk Bana söylenenler tutabildigin kadar içinde tut (çocuğu yaramaz olanlar)bunlar son uykular bol bol uyu sanki depolaniyor inşallah emer sakın kucağa alıştırma keşke içimde dursaydi diyeceksin bak senin de yazdığın gibi daha da sayılır valla
Ne diyeceklerini şaşırdılar 7. Ayım bitti şimdiye kadar göbeğim yoktu kıskançlığından şimdi bile göstemiyorsun doğunca hiç göstermezsin dediler şimdi göbeğim çıktı gemi gibi oldun diyorlar soğuk alerjim var dudak kenarlarım kızarır kız bebek zaten anneyi çirkinleştirir geçmez diyorlar ya her sene olur bu diyorum kimseye bişey de anlatamıyorum anlamıyorum da 🙁
Elikkk aman salla😁
Elikkk
Elikkk Ben 15 kilo aldım ve aynı şeyi banada söylüyorlar bana fıçı gibi olmuşsun diyen bile oldu. Zaten insanın aynaya bakası gelmiyor bunlar yüzünden keşke onlar şişse patlasa o derece sinir bozucu artık. Halbuki çok güzel bişey hamilelik bence insanın en güzel olduğu dönem hamilelik dönemidir bi can taşıyosun sonuçta ama insanlar bunu düşünemiyor. Umarım bir gün şişer patlarlar hıhhh😣
Elikkk Ben 15 kilo aldım ve aynı şeyi banada söylüyorlar bana fıçı gibi olmuşsun diyen bile oldu. Zaten insanın aynaya bakası gelmiyor bunlar yüzünden keşke onlar şişse patlasa o derece sinir bozucu artık. Halbuki çok güzel bişey hamilelik bence insanın en güzel olduğu dönem hamilelik dönemidir bi can taşıyosun sonuçta ama insanlar bunu düşünemiyor. Umarım bir gün şişer patlarlar hıhhh😣
Elikkk insan ufağı büyütüyorum karnımda tabiki kilo almam çok normal daha da alırım Doğumdan sonra geçecek elbet sen kendine bak de kardeşim bu halimizi kıskananlar çok olur 😇
Ben koca göbeğimle gurur duyuyorum arkadaşlar 50 kilo ile girdim 20 kilo almışım 32. Haftada 2150 gram evladım var muhteşem bir olay yaradan doğal kuvezi karnımıza koymuş besliyoruz evlatlarımızı doğunca da gece gündüz bakacağız bizim gibi olmak herkesin harcı değil bize laf söyleyen kendinden utansın önce çok bilmişler
Tubakrts ne yazıkki biziö toplumumuzda yaşadığo olumsuzluğı diğer insanlarda yaşasın diye bir istek var ama aslında onları kötü kılan fesatlıkkarı haberi yok bebek bu uykusuz bıraksada kokusu yeter onların büyütüğü bebekte sevgizi olur valla