Nerm7n KdryFth 7. Yılımızda kucağımıza alıcaz inşallah 39+5 olduk pek de nazlı gelmek istemiyor 🤦🏻♀️ Sen beynen ve ruhen sağlıklı ol da kısmetinde varsa gelecektir verecektir rabbim sana da Her nasip vaktine esirdir.
KdryFth Nerm7n vakti gelmeden hiçbişey olmuyor haklısın 7 senenim nazının yaşatıyor senin ki 😅hayırla sağlıkla büyüt bebişini inş bir gun bende
Hamileanne KdryFth rabbim sana nasip etsin inşallah içimi yaktın sağlıklı salih hayırlı evlatların olsun inşallah ♥️
Meltem9703 Kuzenimin 12. Senesi şuan oldu nasibi o zamanmis demekki inşallah hemen hamile kalırsın canım 🤲🏻🤲🏻
Nursemomm KdryFth hiç bir probleminiz yoksa inşallah tez zamanda sizede nasip olur evlat bence detaylı bi taramaya girin eşinizle gözden kaçan başka bi sebep olabilir
FSCMK KdryFth amcamın karısının 8 yıl olmamış sonra maşallah 5 tane doğurmuş o zamanlar doktora gitmek bile yoktu şimdi tıp ilerledi rabbim inşllh kucağınızı doldurur
Meltem9703 KdryFth aminn hiç korkma artık çok ilerledi yasa bakmıyor dualarım sizinle inşallah olur hemen insallah
Serraa05 Ysn annemin 7 yıl sonra hamile kalmış bana.ben 1 yıl sonra kaldım.bı tanıdıgım 9 sene sonra hamike kaldı.sabır lazım rabbım nezman yazmışsa ozaman geleck emin ol zmanını beklıyor 🙏