Ysn KdryFth annemle babamın 7 yıl olmamis sonra ben dogmusum ben 9 aylikkende kardesim olmus Allah buyuk ins en kisa zamanda Rabbim saglikla nasip etsin
Menis21 KdryFth Saati vakti gelince olur herhangi bi sağlık sorununuz yoksa eğer inanırsan deneyebilirsin cevremde çoğu kişi bu şekilde kaldı bende aynı şekilde hamile birinin avucundan 3 yudum su içerek tam bir ay sonra hamile kaldım bence denemelisin
AkileUqur KdryFth yüce Rabbim su mübarek ayda en kısa sürede kucağını şanlı kutlu ve hayırlı bir evlatla doldursun..🙏🙏🙏🙏
Serraa05 Ysn annemin 7 yıl sonra hamile kalmış bana.ben 1 yıl sonra kaldım.bı tanıdıgım 9 sene sonra hamike kaldı.sabır lazım rabbım nezman yazmışsa ozaman geleck emin ol zmanını beklıyor 🙏
AkileUqur KdryFth duyuyorum ki etraftan kaplıca suyu iyi geliyormuş.. kaç kişi böyle hamile kalmış... Ben tesadüfen gitmiştim ertesi ay hamile kaldım 🤰🤰🤰🤰
Cnsmrc KdryFth sebepsiz infertiliteden 2 sene çocuk sahibi olamadım tüp bebek yöntemi ile gebeyim. Denediniz mi?? Belki yszmışsınızdır ama maalesef bütün yorum ve cevaplarınızı okumadım
Mervezngn KdryFth herhangi bi sorun yoksa eşinde yada sende dediğim iki şeyi muhakkak dene arkadaşımın iki senedir olmuyodu o ay kaldı. Bende kullandığım ay kaldım