Ozlem94 Biryabanci1 14. Haftadayim bende duymadım kalbi atiyor saglikli dedi duyabilir miyiz dedik erken dedi sasirdim zarari olmasin diye demekki
Kubosss Ozlemsvr sadece kan verip gönderiyorsun sakıncalı bir işlem yok ki ilk gebeliğim ondan çok meraklıyım ☺️
Ozlem94 Kbradmrdg dogru sadece 3 kere devlet karsiliyor ucretsiz ama biz her kontrolde ultrason istedik para oduyoruz e gormeyince de olmuyor ki 🙂🙂
Damlas Biryabanci1 dinlemek için ısı veriyorlar, o da bebeğin beyninde hasar bırakabiliyormuş. Hatta şizofreni vb sorunlar yaratabilme ihtimali oluyormuş. Sonraki haftalarda dinletir:) ki şimdiki doktorum bile dinletmiyo her zaman, kendisi bakıyo.
Busimss Biryabanci1 tamam da ben her gittiğimde çok az bile olsa duydum önemli olan duymak bence tamamen duyultulmaması yanlış.
Meriipella1 @Biryabanci1 sadece bir kere kalp atışını duyduk oda 6+6 haftalıkken şuan 22+3 haftalığım o zamandan bu zamana benimde doktorum çok yararlı değil sürekli dinlemek zaten hareket ediyo bir problem görürsek dinleriz demişti. Bende hareketlerini görüp hissettiğim için hiç tekrar tekrar duymak istemedim.
Hazalonur1 Biryabanci1 makinası bozuktur onun yada ses özelliği yoktur bana da böyle yaptı bir daha asla gitmedim o doktora
smls19 Biryabanci1 benim bir akrabam var gebeliğinin 30.haftasında ve ilk defa bu hafta duymuş canım onu da sağlık ocağı dinletmiş
smls19 Biryabanci1 bildiğim kadarı ile 19.haftadan sonra el dopleri ile dinliyorlar daha küçük canım senin bebeğin