GamzeVolkan Çınarlı da yapmak istiyorum ama doktorla birlikte Doğum ücreti ne kadar kızlar bilginiz var mı ? Ve Doğumu orda yapanlar memnun kaldınız mı ?
Nnazli1996 GamzeVolkan kuzenin dogum yaptı ama doktoru dışardan gelmiş onun 5700 tl yaptim sezeryan demisti epidural
GamzeVolkan Nnazli1996 dışarda dediğiniz doktor Ahmet bey mi acaba ? Ben 8 haftalık hamileyim ona gidiyorum Doğum da cınarlıya gidicem henüz erken diye sormadık fiyat ama çok merak ettik
dyg-35 Benim de arkadaşım Doğum yaptı dışardan doktorla 5000 tl ye gelmişti geçen sene ama hastanedeki doktora gidiyorsan daha uygundur
GuelGltkn GamzeVolkan benim doktor da ahmet güler oda cinarlid dogum yaptiriyor da belki ayni doktor sandim. bende ilk muaynede sormak istemedim bende bekleyelim bakalim fiyatlar neymis
GamzeVolkan GuelGltkn sizce nasıl peki Çınarlı belki fikriniz vardır ben görümcemin tavsiyesiyle başladım ve daha hiç ne doktor araştırdım ne hastane
GuelGltkn GamzeVolkan benimde fikrim yok ki doktorumun özel muaynehanesi var ben eltimin tavsiyesiyle gittim ahmet hocaya izmirde yeniyim pek arastirmadim bende
Didotudo Ben özel bir dr a gidiyorum prof fuat akercan periontolog çınarlı ile çalışıyormuş 36 . Haftaya geldim ne kadar alır bilmiyorum ama 10binden filan bahsediyorlar okadar imkanım olmaz sanırım napıcam bilmiyorum bu zamandan sonra