Merveali17 Sedefff1 İlk hafta 2 gün yattım sonra 4 gün geçti yine kötüleştim tekrar 3 gün yattım yoğun bir şekilde serum ve ilaç tedavisiyle toparlıyor insan vitamin falan veriyorlar bulantı kesici ilaçlar sonra çıkınca zor yine ya tiksinme çok var ne zaman geçcek bilmiyorum hiç yiyemiyorum
NagihanKaptanAkgn Kekmez birşeyler yedikten sonra hemen çıkarttığım icin herşeyden tiksiniyorum artık bir zamanlar tok tutsun diye muz yiyordum kusmalarım şiddetlenince hepsinden soğudum . Soda da fayda etmedi ama patates denemedim onu deneyeyim teşekkür ederim🙏🏻
Sedefff1 NagihanKaptanAkgn NagihanKaptanAkgn bende öyleyim canımm ilk doktor dramamine ilacı verdi şimdi o fayda etmıo serum başlıyck doktor Allah şifa versin hmn geçsin inş yaa
minyonanne Ben 5-6 ayima kadar bulanti çektim. Olabildigince ac kalmamaya calis. Nar eksisini sulandirip ic faydasi cok oluyo. Kızılay maden da ayni sekilde.
Nilya31 Cnm bende 8+3 üm 5. Haftadan beri bulantılarla baş etmeye çalışıyorum ben günde 1 yada 2. Kez istifra ediyorum bütün gün midem allak bullak bulantılar yüzünden iştahım hiç yok hep iyi gelecek dokunmayacak şeyler yiyorum birde benim çok tiksinmem var yrmek ve kokulardan mutfağa giremiyorum allah yardımcımız olsun inşallah 😞😞 bu tiksinme de 3 aydan sonra geçer inşallah benim ikinci hamileliğim oğlumdada olmuştu böyle 12 13. Haftalarda geçmişti tamemen ama bu daha bir zor geçiyor inşallah uzun sürmez ben nomesıs diye bi ilaç kullanıyorum ama bence sadece hafifletiyor geçirmiyor ☹
Yusufaras NagihanKaptanAkgn kuzum allah yardimcin olsun bende ne denediysem olmadi bu aylarda olur ben 3.5 aydan sonra düzeldim ins sen daha erken toplarsın ama yeşil elma iyi geliyor ben hic birsey yemedim 3.5 ay sadece yeşil elma ins sanada faydasi olur dene istersen
Aleynaarslan NagihanKaptanAkgn mide bulantısını hiçbir şey gecirmiyor canım hiç uğraşma dayan 😘 ben yemek dahi yiyemedim 2 ay doktora gittiğimde sordum yemek yiyemedigim için serum verdi iyi gelmezse yatış yapicaz dedi ama iyi geldi çok şükür şimdi yok öyle bir bulantı. Ara ara oluyor sadece.
Merve5575 NagihanKaptanAkgn canım ben 5. Aya kadar çektim günde 10 kez kustuğum oluyordu çok kötü şuan senin için çok üzgünüm 😔 ben serum taktırıyordum 5 gün sürüyordu etkisi birde yeşil ekşi elma bana çok iyi geliyordu otobüste misafirlikte sokakta yatarken elmalarım hep elimdeydi 🤣🤣 umarım en kısa zamanda geçer 🙏🙏
Suraelik Premesis hapı deneyin bıtkısel onu ıcerken folık asıtdr ıcmıyorsunz 50tl falan galıba bn onu kullandm iyi gelıyr
1987gokce NagihanKaptanAkgn valla herkesin bünyesi farklı. Bence sen kendini kesfedip bulmalisin çaresini. Bende 5. Haftadan 13. Haftaya kadar çok ızdırap çektim acikinca midemin bulandigini keşfettim. Umarım başarılı olursun 💙
Deniz_destan_can Kesin bir çözümü yok. 7. Haftamda başlayan bulantım hala devam ediyor 21. haftadayım. Taze zencefili rendeleyip limonla iç. Mideni boş bırakma. Bol su iç. Zofran ilaç en etkilisi , geçiriyor. Yine de bulanır kusarsın ah ah 😭 Sabır
TugbaLafci NagihanKaptanAkgn benimde çok bulantım vardı midemi hiç boş bırakmamaya çalıştım bide sürekli dinlendim bunlar sadece hafifletir geçmez bide ben mide bulantısından dolayı sürekli baharatlı yemek istiyodum bastırıyordu özellikle naneli
Uscan NagihanKaptanAkgn bana ayva cok iyi gelmişti birde hamurlu şeyleri yemeyi kestiğimde bulantılarım azaldı
EnverNeslihanKarademir Geçmiyor canım bende 12haftalık hamileyim ama bulantılar devam ediyor artık hayatımda yer aldığı için bulantılara alışmaya çalışıyorum çünkü çare yok 😔
ZuhalDurmus NagihanKaptanAkgn aralıklı al istersen birde böyle dene bağışıklık gelişmesin en azından arada belki rahatlatır.
ceydaismail bn suan 9+1 bnmde bulantılarım cok oluyo mutfaga giremiyorum tam dürüst yemek yiyemiyorum
NagihanKaptanAkgn ceydaismail KESK’e onerebilecgim bisey olsa da onu deneseniz , ama benimde kendime hayrım yok belli bir sure böyle sanırım 😪