Seerpll demetemre51 inşallah bu acıların karşılıgını hayırlı haberle alırım😊 üsküdarda zeynep kamilde canım
Seerpll Ckyert benımde 22 tane aldılar kacta saglam cıkar bilmiyorum inşallah işe yarar yarın arıcam belli olcak yarın
Ckyert Seerpll 5.gün blast olursa tutma şansı yüzde 59 oluyor 3 4 tane çıksa bile yeterli olur zten dr.lar az çok biliyorlar zten bna yüzde 70 veriyorum dedi tuttu da çok şükür
Ckyert Yani benim ki söyledi ama Embriyonun kalitesinden belli oluyor , ben de problem yoktu zaten kolay oldu çok sukur
Ckyert Seerpll 5 gün embriyosu nda 10 gün kan veriliyor 9.kan verdim çıkmıştı 11.gün bir daha verdim 2 kattan fazla yükselme vardı bir daha vermedim
Merve6475 Mavibulut0 erken baktırtmadın mı kuzum 6.gün süreç nasıl gerçi bilmiyom da 10.gün falan bakılsın diyolar
Zmrtbdk Seerpll toplanırken zaten anestezili oluyor.Gayet rahat.Sonrasında da öyle pek ağrım olmadı doğrusu.Kiminde oluyormuş sanırım.Azdeğil 16 yumurta toplanmıştı ondan desek ama yok ağrı falan olmadı ben de pek 🤷♀️
Mavibulut0 Seerpll yok hayır 46 çıktı değer yarın tekrar yaptırıcam bazı kadınların erken yapıp sonuç aldıklarını okudum forumlarda yaptım ve çıktı
Zmrtbdk Seerpll ağrı kesici yapılmadı mı acaba canım ya.Ondan olabilir belki.Geçmiş olsun.Sonu güzel olur inşallah 🙏🏻
Mavibulut0 Merve6475 evet ben 5 gün erken yaptım canım anneler günü hediyem olsun istedim🙈 Dondurulmuş 5.gün embriyosuydu 6.gün kanda beta hcg çıkar diye okudum yaptırdım valla