Csena Bebeğim 9 aylık 6 haftalık hamileyim çok korkuyorum psikolejik olarak sanırım tam hazır değilim ilk doğumum sezaryanla olmuştu benim gibi kısa sürede tekrar anne olmaya hazırlanan var mı sizin duygularınızı merak ettim??
Alessia Csena en cok korktugum sey bu ılk gebelıgım hemen spiral taktırıcam dogumda baska cocuk dusunmuyorum ama allah kolaylıgını verır ınsallah
Csena Alessia ins bi yandan cok zor bi yandan ikisi birlikte buyur sonrasi benim icin rahat olur diye kendimi alistiriyorum😇
Sevey Nasıl cesaretlendiniz bu kadar erken hamilr kalmayı doğum yaptıran doktorunuzla görüştünüz mü benim oğlum 2 yaşına giricek haziranda bende 13 haftalık hamileyim yinede tedirginlik var
Csena SeveyCesaretlensem buna hazirlikli olup sarsilmazdim cesaretli ve hazir olmadigim icin psikolejim biraz karmasik zaten
Wqwq Bende canım ikinci çocuğum 4 aylıkken hamile kaldım Bi kaç ay zorlandım pidikolojik olarak şuanda oğlum emekliyo bende 6 buçuk aylık hamileyim Allah vergisi kızlar herşeye bir hayır vardır belki bizim bilmediğimiz hayırlar vardır içimizi ferah tutup Allah a tevekkül edeceğiz şöyle düşünüyorum Rabbim o kulu kendisine kulluk yapması için vaktini belirleyip yarattı beni de sadece Bi vesile kıldı yaratana veren de Allah kızlar ondan gelene şükredip böyle ce şeytanla baş edeceğiz Rabbim yardımcımız olsun
Wqwq Zorlanamaz mıyım küçük sürekli ilgi istiyor kucak istiyo hwrşeyiyle ban muhtaç kızım desen hala bebek gibi yerinden kalkmaya halim yok ama mecbur napıcaksın idare ediyorum çoğu gitti azı kaldı en çok da çocuk doğduktan Sonra napacağıöı bilmiyorum inşallah üçüne de iyi annelik yaparım
Deget Csena görümcemin iki oğlu arasında 11 ay var sadeceikiside sezeryan ilk başlarda zorlanmış tabi ama şimdi ikiside delikanlı güzel bişey Allah gücünü verir sağlıcakla kucağina alırsın inşallah