pinarqi Merhaba ilk gebeliğim bugün kalp atışını dinlemek için ultrasona gittim doktor 1 hafta sonra tekrar bakalım dedi😞 Çok korkuyorum bu seferde duymassak kürtaj olmak zorunda kalıcam .. aranızda geç kalp atışını duyan var mı normal mi ??? Teşekkürler ..
zcolak pinarqi evham yapma canım benim de 7+4 te normal ultrason ile duyulmadı doppler ultrason denilen başka bir cihazla baktılar öyle duyuldu seninde duyulacaktır inşallah 🙏🏻
Slcndereli pinarqi iyide dıyulmasa bile atıp atmadıgını doktor söylüyor olması lazım bence bir başka doktora git
alyavetuna pinarqi canım banada gittiğim bi doktor duyulmuyor haftaya bakalım dedi aynı gün başka doktora gittim duyduk. Yani cihazdan ve doktordan doktora farkediyor bence
pinarqi Teşekkür ederim Malum bazı doktorlar sıradan biseymiş gibi söyleyince biraz moral bozuklu oldu ❤️
Bozslanomur pinarqi 9 a kadr bekle cnm ben kızımı 6 da duymustm ama suanda Yine hamileyim ama oglumu 8inde icinde duyduk 9 a girsydim ve duymasaydım öyle alıncaktı daha erken 2 haftan var
Biryabanci1 pinarqi Canım doktorun sana kalbinin attığını söylemesi gerekiyor ulturasonda görünüyor doktorunu değiştir istersen ☺️