Pamuk34 Mutlu olmak icin maddiyat gereksiz gercekten dimi onemli olan o dusunce ve ifade edis sekli hepimiziniz anneler Gunu kutlu olsun guzel anneler 😊😍 [](https://hizliresim.com/9anOAo)
Sengulkrgz Pamuk34 benim esimde diyor sen daha anne olmadin kiii 😁😁😁 su ozel gunleride kutlasa esim dort dortluk ama o konularda biraz kotu sankim
Gamzeemrmrt Kız ıyı guzelde ☺️ Gulu koklama leke olur derler bn soylıyımde cnm ☺️ Anneler gunumuz kutlu olsun. Cnm
GozdeCemre Sengulkrgz 😂😂benimki de özel Günlerde çok yobaz ben onu kendime benzetemedim o beni kendine benzetti bende önemsemiyorum artık😂
Sengulkrgz GozdeCemre yaaa benim esim karadenizli boyle seylerde pek iyi degil recona ters misali bakiyor 8 senedir taniyorum esimi cok sever beni ama bu konularda fiyasko🤗 bu zamana kadar 3 4 kez cicek almistir onu da posetle getirmistir.Posette hediye olur cicekte posetin icinde 😁😁😁😁😁
Pamuk34 GozdeCemre 😂😂 bende ciciek alma ona vercegin parayi bana ver ben baska bisi alirim Kendime diyorum allahtan sogmamis o laftan sonra cicekten bocekten 😂 sevdim bugun nedense normalde cicek sevmiyorum gereksiz buluyorum galiba 😂
GozdeCemre Sengulkrgz 😂😂😂😂😂bizimki de hazır aldı 2 3 kere canlısı solar ne yapacak diye dedim yuh ya 😂😂😂bir kere de bahçeden toplayıp gelmiş canlı istiyordun ya diye sonra baktım bundan olmayacak boşver sen koca dedim 😂😂😂
Pamuk34 GozdeCemre 😂😂😂 bi video varya o geliyo aklima he😂 ben parayi veriyorum kendine alsinlar gul kadinlar cicektir cicek 😂 hayatinizda kac kere gul aldiniz esinize diyor vallah ben hic almamisam maasi veriyorum Eline alsin kendine diyor😂😂
Gamzeemrmrt Pamuk34 😂😂 aha evet dıyen erkekler. Cok varr. Allahtan eşim hiç oyle bır ınsan degıl. Bnm kı çiçekle caddede dolanmiş insan😂💪🏻