Ernika Merhaba kızlar ben 8+3 hamileyim son 4 gündür inanılmaz mide bulantılarım var yersem de yemesem de kusuyorum. Sadece bulantı şeklinde değil kusma var bende çok kötü. Böyle olanlar ne yaptınız ne zaman geçti
Ozgeyusuf Ernika benim 11 haftalık oldu geçmedi geçmiyo perişanım anlıcağın hayat enerjim düştü birde 3 yaşında oğlum var ona yemek yapmam yedirmem gerekiyor hayattan bezdim valla ne zmn geçecek diye bekliyorum bende
Fatmanurozgr Ozgeyusuf Ernika kızlar morlnzi bozmak istemem ama ben 16+3 fakat sadce azaldı yenilerde yemk yemeye korkuyodum kusmaktan artk gözlerimden yas gelyodu 3bck aymdan sonra aksam kusmalarm azaldı simdi sabahları devam edyo eskisi kadr degl ama
Ozgeyusuf Fatmanurozgr canım benim oğlumdada olmuştu 18.haftaya kadar sürüyo sen gene şanslısın azalmış benim 18.haftaya kadar tam gaz devam etti doktor onzyd verdi oda çok ağır bi ilaç süreklide içemiyorum perişanım artık
Zeynepzeze 18 hafta da geçti. İlaçlar , serumlar hepsi faydasızdı kusmaktan uyuyamıyorum bile. ALLAH yardımcınız olsun sizin daha çabuk geçer umarım
Ernika Zeynepzeze Hayattan zevk alamıyor hale geldim hiç bir şey yiyemiyorum 😳 Bu sefer de bebek beslenmeyecek diye üzülüyorum
Zeynepzeze Ernika Maalesef hayattan bezdiriyor çıldıracaktım bende.. Doktorunuza söyleyin vitamin takviyesi alın.
BenMathilda hanımlar uzulmeyin insaallah, ilk uc aylık donemde bebeginiz sizin depolarinizdan beslenir, yediginiz yemekler direkt olarak ona etki etmez, kullandığınız folik asit ve vitaminler onun icin yeterlidir endiselenmeyin 🙏 benim de 13-14 haftaya kadar sürdü ama herkesin bunyesi farkli 7. ayina kadar suren de var hic yasamayan da.. Ama keyfini cikarmak lazim her anın, başta iki kilo kaybetmistim sonrasinda 10 kilo aldim üstüne, keske daha fazla verseymisim dermisim 😝 istah epey açılıyor ilerleyen zamanlarda kendinizi durduramiyorsunuz, cok takmamak lazim, akışına bırakmak lazim hepsi dogal bir surec ne de olsa 😊😊