Sinembuse 35 haftaligim kızlar artik normal doğum için hazırlığa başlamam lazım 38 gibi düşünüyoruz doktorumla bebekte önden gitti için bana 17sinde yapmam gerekenleri soylucek ama spor falan dedi son ayda ne yenir açılmayı neler kolaylaştırır ?
Neseozkan Sinembuse canım squat yap plates topunda zıpla kalçanın üstünde oturarak o harfi çiz plates topuyla hurma ye bol bol yürü merdiven in çık 😊
Mrv91 Sinembuse canim az önce doktor kontrolüm vardi. Çatı muayenesi ederken ilişki var mi ddi ben de yok ddm. Ozmn iliskiye girin doğumu kolaylastrio ddi. Taze bilgi paylasiyim ddm 🙂
Dorukunannesi95 Sinembuse ananas hurma merdiven inip cikma muzik acip gobek atma ;) nefes egzersizi ayrica doktoruna danisip perine masaji yap canim dogumda epizyotomi olmamasi icin ;)
Hacer67 Hurma diye biliyorum ama bide scuart yap eğil kalk merdiven in çık bildiğin spor yap canım bide eskiler manda yoğurdu ye diolar kayinvalidem falan
FindiksMom Hacer67 ben de manda yoğurdu yiyen geç doğuruyo diye duydum korkuyla bekliyorum yemiştim önceden😂
Hacer67 2 gün sonra 36 olucam valla sezaryanim bilmiyorum ki normal doğum için kaçıncı haftada yapilir normal doğum 40 haftalıkken oluyo çünki
Zeyzey20 Sinembuse aslında internette kendin bakabileceğim yolları anlatıyor ama ne kadar doğru bilmiyorum 🤷♀️😀
Nismirhir3 Hurma von yuruyis bei temizlemek kisaxasi HoC oturmadim son haftalarda halada oyleyim 38+1 doktur yumsama ve acilma var dedi bi kac gün gelir desede hic oyle hissetmisyorum
Neseozkan Sinembuse son haftalarda 4,5 tane yiyebilirisn ama gebelik şekeri varsa bilmiyorum doktoruna sor etkilemesin seni