Mrv91 Selam kizlar 37+1 haftalık hamileyim. Bugün doktor kontrolum vardi. Ultrasonla bebege baktıktan sora çatına da bakalım ddi. Bugüne kdr burdan hep olumlu seyler okudugum için kendimi kasmamaya calistm rahat olursam rahat geçer dedim ama korkutmak gbi olmasi canım çok yandı.. evet kisa suren bi uygulama ama bitsin diye doktorun gözünün içine baktim 😥 hatta bunu bida yapmiycaz dimi ddim açılman olursa ozmn bakariz ddi 😑 neyse sonucta ucunda ölüm yok olup bitiyo. Bu arada 2 cm de açılmam varmış. Elini çıkardığı anda eldivende kan vardı buna bagli lekelenmen olablir korkma ddi. Ordan çıktık nst görmek istedi ilkinde bikac küçük sancı vardi 15 dk sora tekrar bağlattı. Bu sefer ağrıların başlamış dedi. Nst de 2 3 defa 100e vuran sancim vardi. Bugün de dogurabilirsin yarın da belli olmaz ddi güldü. Ciddi miydi anlamadim. Çatı muayenesinden sora da geçmek bilmeyen bi bel agrim kaldı ayni adet sancısı gibi. Karnimda sertlesip duruyo. Giderken hicbiseyim yoktu halbuki. Simdi telasliyim acaba doguruyo muyum kızlar 😯😯
Neseozkan Mrv91 hiç telaşlanma canım ağrıların olursa ayakta karşıla onları ki rahat çılman olsun her ağrı seni bebeğine daha yakınlaştırıyo öyle düşün açılman başladıysa hareket et ki çabuk açılman olsun sağlıcakla rahat doğum yaparsın inşallah
Mrv91 Neseozkan sagol canım amin insallah. Doktor öyle diyince benim bi suratim düştü moralim bozuldu. Dogumdan korkuyomuşum haberim yokmus. Heralde hic doğurmucam falan saniyodum.
BenMathilda çatı muayenesiyle alakali oldgunu zannetmiyorum 😊 muhtemelen doğumun yaklasmis ama haftan cok guzel zaten Rabbim hayrlisiyla kucagina almayı nasip etsin 😊
Mrv91 BenMathilda doktora da hemsireye de sordum çatı muayenesi doğumu tetikler mi die yok ddiler. Ama ondan önce biseyim yoktu sanki 🙂 ben 38i görürüz insallah diyodum biraz daha büyüsün diye ama nezmn hayırlıysa o zaman gelsin 🤗