Ulkukog123 Kızlar 24+3teyiz ve doktorumuz bebeğimizin suyunun fazla olduğunu söyledi şeker yüklemesi yapılacak. Bu şekilde zamanında Doğum yapan varmı acaba erken Doğum riski taşıyormuş çünkü bebeğin suyunun faZla olması lütfen yardımcı olurmu tecrübeli anneler.
zuzulice Ulkukog123 benimde suyum fazla canım şeker yuklemesinde şeker yüksek cıktı doktor suyu ona bağladı 35.haftaya girecem şimdilik sorun yok pazartesi kontrolum var o zaman belli olacak
Elena4 Ulkukog123 benimde suyum fazla cikti canim cocukda baya iri doktorum sekerden suphelendi o da gayet normal çıktı.ama yinede diyet yaptiriyorlar
Ebrs Ulkukog123 canim benimde suyum fazlaymış, hamur isini, sekerli gıdaları, tatli yemeyi kestim, ekmegi azalttim, pilav ve makarnayi yememeye çalışıyorum. Bunlara dikkat ederek düzelirmiş doktorum oyle söyledi
Banus Benimde suyum fazlaydi seker yuklemesinde sinirda cikti. Erken dogum riski var dedi doktorum. Diyetisyene yönlendirdi diyet yaptim hem kilo almadim (bebegim kilo aldi😊) hemde suyum artmadi. Ama sonra rahim kısalmasından yine erken dogum riskim oldu 😅 onu da atlattik cok sukur simdi 37+2 yiz. Korkma denilenleri yaparsan dikkat edersen herseyin caresi var artik 🙏🏻
Ulkukog123 Banus inşallah sadece diyet önerisinde bulunur erken Doğum riski filan olmasında sağlıkla zamanında gelsinler inşallah
Busraybars Elena4 benimde öyle oldu ya şekerim normal çıktı ama suyum yine fazlaydı yine de diyet mi yapmak gerekiyormuş
Brnaebu Benimde suyum fazlaymis bugun seker yuklemesi yaptirdim normal cikti sinirda suyum.ama doktorum birsey yapmana gerek yok dedi seker ciksaydi diyete baslayacaktik dedi.
Modies ikibebeliana 24 28 haftalar arasında yapılıyormuş. Plasentanın hormonları o arada değişiyormuş. Doktorum öyle söyledi. Ben dün 24+3 te yaptırdım
Benimisteo Ulkukog123 Benimde ayni oyleydi su an 36+1 deyim bol bol dinlendim. Ama sadece yatmadim da.. Suyum duzeldi. Sekerde sinirdaydi ama cok sukur bisey cikmadi.
Modies Ulkukog123 ben de aynı durumdayım. Dün şeker yüklemesi yaptırdık. Sonuçları yarın öğreneceğiz. Size şeker yüklemesi önermedi mi doktor. Bize hem önerdi hem çıkmazsa genetik dedi. Kontrol edileceğiz sıklıkla
Modies Ulkukog123 merhabalar 1 saat aralıkla 2 kere verdik bitti. İlk başta parmağımdan delip baktı uygun muyum diye. Sonra koluma anjiyokat taktı kan aldı açlık şekeri için dedi. 10 dakika sonra 2 sıcak plastik bardak su getirdi ilkini 7 dakika içerinde iç dedi. İkinciyi 3 dakika içinde iç dedi. Bitince haber ver dedi. Haber verdikten tam 1 saat sonra kan aldı 1. Tokluk dedi. 2 saat Sonra tekrar kan aldı bitirdi 🥰☺️
Modies Ulkukog123 yok içmiyoruz uyumuyoruz yürümüyoruz. Sadece oturup bekliyoruz. Bir de giderken aç karnına gidin sakın su falan içmeyin