deletedmom435 Kızlar merhaba bugun 8 hafta 7. Gündeyim. Dün kahverengi akıntı gibi birşey oldu. Ama çok değil ben peçetede gördüm. Bugunde karnımda biraz ağrı var çok olmamakla beraber ancak daha kırmızı bir kanama gördüm. Doktorum mide bulantim için bir hap verdi. Onu kullanmaya başladıktan sonra olmuş olabilir mi diye düşünüyorum. Prilam Dr adı ilacın günde iki hap içiyorum ve artı olarakta gaviscon içiyorum. Daha önce zararını gören var mı ? Ve bu haftada hala yerleşme kanaması olur mu sizce?
Berary deletedmom435 canım direk bence doktora görünmelisin. Parlak kırmızı kırmızı rengindeyse tehlikeli olabiliyor. İlaçtan yapacağını düşünmüyorum
Beyzakkvrak deletedmom435 ilaçla alakası yok bem düşüncem . Hemen bir doktora gözükmelisin kahverengi tehlikeli kırmızıya dönmesi daha tehlikeli
deletedmom435 Kızlar böyle akıntı tarzında kahverengiden daha kırmızı birşey. Bugğn takibini yapıp tekrarlaması halinde doktora gidicez hemen dua edin
pinarqi İnşallah ciddi birşey değildir ama en yakın nöbetçi kadın doğuma gitmelisin en azından için rahatlar
deletedmom435 HAnımlar dün doktora gittim gittiğim doktor çok moralimi bozdu kilolo lldugum için vücudumun bebeği atmak istediğini söyledi. Başına gelen var mı