Dilekhakan Zeynep7777777 ben hep yatıyorum ağrılar sancılar böylede geçmiyor 🤷♀️ Belimde yatmaktan sivilceler çıktı 🙈
Dilekhakan Zeynep7777777 biz 28 haftalık olduk rahim ağzı kısalmamız var heöde baya kısa yatıyorum ama bilmiyorum 1 ayı daha atlatırsak kurtulucaz inşallah
Yigitalpinannesi Zeynep7777777 Ben de oyleyim canim ve ustune ustluk 2 cm acilmam var korkuyla geciyo gunlerim
ecembk Bizde 27 haftalığız 6 gündür yatıyorum 3 gün hastanede yattım bu hafta. rahim ağzı kısalma ve yumuşama yüzünden doktor tuvalet banyo dışında asla kalkmıcaksın dedi😔 bi sağ bi sol arada sırt üstü ayaklarımın altına yastık koyarak yatıyorum şimdiden belim ağrımaya başladı ama hepsi bebişler zamanında gelsin diye☺️
Zeynep7777777 ecembk evet tabiki katlanırız inşaallah sonu güzel olur ama bu bel kalça ağrıları da bazen korkutuyo
ecembk Zeynep7777777 evet bugün biraz belim ağrıdı acaba kasılma ağrısı mı diye çok korktum 😕 bi de doktora sormayı unuttum duş ayakta mı yoksa oturarak mı alıyorsun bikaç yerde oturarak tehlikeli diye okudum ama bizim için ayakta da riskli anlamadım
Oguzkagan65 Zeynep7777777 ah bu kalça ağrısı üçüncü aydan beri çekiyorum 36+3 oldum her gün daha kötüye gidiyor
Zeynep7777777 Oguzkagan65 siz yatarakmı geçirdiniz yoksa normal de mi ağrıyodu şükür sonuna gelmişsiniz bizde ı günleri görürüz inşaallah
Oguzkagan65 Zeynep7777777 yok yatarak değil gebeliğimden dolayı oldu yatmak bir işkence oldu sağıma soluma dönemiyorum eklem kirlenmesi oldu eşim kaldırıyor gece lavobaya
Betulyunus Bende 24. Haftadan beri yatıyorum yemeği bile yatarak yiyorum 30 a girdik ilk yattığım hafta çok bel ve bacak ağrım oldu sonra alıştım gerçekten çok zor ama Rabbim bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli almamızı nasip etsin
Zeynep7777777 Betulyunus benimde bacak kalça kuyruk sıkumu çevresinde ağrım oluyo 6 haftadır yatıyorum ama bu ağrılardan da korkmaya başladım Sanırım sürekli yatmakta etkiliyo
Betulyunus Zeynep7777777 benimde öyleydi şunu fark ettim bacağımın arasına yastık koyuyordum onsuz yatmayı denedim ağrılar aZaldı baya demek ki herkese iyi gelmiyor