RukenA Merhabalar, Son adet tarihim 21 aralık. Bu hesaba göre bebeğim 7+4 olması lazım. Ancak bebeğimin ultrason ölçümlerine göre 6+4 gibi duruyormuş. Çok endişeliyim. Bu şekilde gebelik geçiren varsa bilgilendirebilir mi ne yapmalıyım?
Lsema RukenA canım benimde aynısı oldu 18 aralık son adetim bebeği 7+4 de ancak görebildik ama Kalp atışı için bir kaç gün sonra bakalım geç döllenmiştir denildi okadar sabırsızlık ki inşaallah kalp atışlarını duyabilirim
Burcuk RukenA daha çok erken. Bence 20. Haftalarda önemli bu geriden gelme falan. Bulantın yoksa kaşar muz ayva ceviz çiğ badem yoğurt süt su ye iç
Sevinur Hiç endişelenme cnm benim de 5 gün geriden geliyordu bende çok düşündüm sıkıntı yaptım 37+5 Doğum yaptım bugün 4 günüm hiçbir sıkıntı Yok korkma RukenA
SevgiSungur BEN bunu doktoruma sordum o baş çevresi dedi vücudu değil dedi bu değişebilir bazen geride olursun bazen ilerde dedi önemli olan 2 hafta geriden gelmemesi dedi o yüzden endişenme
Yenidenanne RukenA hiç endşelenme canım geç döllenmedir benimde aynı şekilde hatta 9 gün gerilik vardı doktorum geç döllenme demişti ama zamanla yakalıyo gününü şuanda 6 güne düştü aradaki fark 17+6 olduk çok şükür 💕