Fasulyem22 Hamilelikte kabız olmamak için ne yapmak gerekiyor kesin öneriler var mıdır bütün hamileliğin boyunca bunu çekmek istemiyorum
Trkmn Fasulyem22 ben hergün kuru kayısı yiyorum. Gün kurusu olandan ilk zamanlarda 1 2 kere çektim kabızlıktan sonrasında bu şekilde önlem aldım☺️
BMA Trkmn gün kurusu nedir acab ilkdefa duydum. Kuru kaysida aktarlarda kokuyomu baharat kokusu vs mecbur alcam yoksa erzincanin kuru kayısısı varda bulamiyorum
anapanda12 Gün kurusu kaynatıp suyunu tüketmek gece yatmadan veya sabah aç karna ılık süt içip bi kaç gün kurusu yemek Bi yemek kaşığı zeytinyağına bi iki damla limon sıkıp da içebilirsin Benim bulduğum çözümler bunlar.
Fasulyem22 anapanda12 kaynatıp suyunu içmeyi denedim ama içemedim tadından dolayı diğerlerini deneyeceğim tesekkurler
Trkmn BMA koyu renkli olan kayısı aktarlardada oluyo ama ben Bimde satılan kuru kayısıyı seviyorum tavsiye ederim☺️
BMA Trkmn saol canim ozaman ondan alim ben erzincanliyimda bulamadim akrabalarimda falan olanda uzak kaliyor bana biminki ni denicem tesekur ederim
Pavlov Canım 4güne bir zor çıkan biri olarak sana yıllar sonra kesin işe yarayıp düzene oturtan şeyi söyleyeyim. Kuru kayısı vs işe yaramıyor bende. Sabah aç karnına bi bardak sade kefir akşam da yemeğin yanında veya gece yatmadan bir kase ev yapımı yoğurt yiyorsun. kesin çözüm😅
Fasulyem22 Pavlov kayisi bendede ise yaramiyor malatyadan gun kurusu kayisi 9 10 tane yesemde tık olmuyor . Ama sende ise yaradiysa bende mutlaka deneyeceğim aksa.lari bir bardak süt içiyorum zaten teşekkürler inşallah ise yarar