deletedmom97 Kızlar ben henüz 12 haftalik hamileyimm devlet hastanesinde muayne oluyorum benim gibi devlet hastanesinde muayne olan anneler cinsiyeti kaç haftalikken ogrendiniz?
Sahay deletedmom97 cinsiyet devlette de olsa özelde de olsa ancak 16,17 haftada belli olur 14 de falan tahmin ihtimal verilir daha çok
Nisadmr2306 deletedmom97 14+1 olduk bugün devlet hastanesine gidiyorum bende sürekli göstermiyo diyolar , arkadaşım 13 haftalık öğrenmiş özel hastanede tabi
Sedayasarkilic deletedmom97 canim bende 14. Haftaya kadar devlette ogrrnemedim bir defalık özele gideyim ogreneyim dedim 19+4 hala ozele gidiyorum ve hala ogrenemedim 😂😂 tamamen çocuğun pozisyonu ile alakalı ✔
deletedmom97 Tabi once eli ayağı düzgün olsun sağlıklı bi bebek olsun ama insan hevesleniyor yani artik ona ciciler almak istiyorum ❣❣
BurcuAydin deletedmom97 17 haftalık kız gibi dedi 19 haftalık da kesin kız dedi her kontrolde senin kızın olacak dı dimi diyip şüpheye düşürüyor beni 😁😁
Ebrarela deletedmom97 canım 14 de devlet %80 erkek dedi 15 de %100 erkek dedi ama hala inanamıyoruz yarın özele gitcez bakalım 16 haftalık oluyorum 2 tane kızım var herhalde bu yüzden inanamıyorum
gulfemakin deletedmom97 doktorunuzun kullandığı cihazlara, bebeğinizin pozisyonuna ve tecrübesine bağlı. 15 haftada öğrendim Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin