AycanFb Arkadaşlar merhaba 9 haftalık hamileyim ve boğazım o kadar kötü ağrıyor ki yutkunamıyorum konuşamıyorum bile şişmiş bir vaziyette.Benim gibi hamileliğin ilk aylarında böyle bir hastalıkla karşılaşan varsa ve ne yapmam gerektiğini söylerse çok mutlu olurum yardımlarınıza çok ihtiyacım var 😔🙏🏻
Ebi AycanFb taze zencefili rendele cezveye koy içine yarım limonu dörde böl koy güzelce kaynat sarı olana kadar bardağa bal koy iki yada üç tatlı kaşığı kadar kaynayan zencefili süzerek bardağa koy karıştır içebilirsen limonun diğer yarısını içine sık karıştır iç iki günde bir böyle iç bulantın varsa onu da yatıştırır iyi gelcektir gece yatmadan önce de mide bulanmazsa ballı ılık süt iç boğazını yumuşatır inşallah kolay atlatırsın bende o durumdayım bunlarla yumuşatıyorum boğazımı
Esesli Şuan bende aynı durumdayım ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum 😞 iki gündür konuşmak bile istemiyorum
AycanFb Esesli doktorum bepanten pastil kullan sonra kulak burun boğaz doktoruna muayene ol dedi ama aksi gibi bu günde pazar😔 Bi akrabam da benim gibi ilk ayların da böyle durum yaşamış bitkisel sprey vermişler ona iyi gelmiş ben yine de korkuyorum acaba kullanmalımıyım bilmiyorum 🤷🏻♀️ Yakında kulağıma da ağrısı vuracak hissediyorum ondan korkuyorum 😔
Ebi AycanFb mümkün oldukça ilaç kullanma her ilaç etkiler bebeği seni iyileştirmek için nasıl etkiliyosa ondada ne tür bi etki etceğini bilemezsin ama etkiler riske atma doğal yollarla atlatmaya bak nacizane fikrim 😊
AycanFb [bilinmeyen] sağolasın canım sana da çok geçmiş olsun. Ben bu olayı nişanlıyken de yaşadım ağrısını çok iyi biliyorum daha sonrasın da konuşamıyorsun bile. 1 hafta boyunca sabah akşam iğne yedim serum yedim öyle geçmişti inşallah geçer 😔
AycanFb Ebi çok sağolasın ben normalde de ilaç kullanmasını çok seven biri değilim sırf kendimi kasıyorum,sıkıyorum bebek bundan etkilenmesin diye çareler arıyorum 😌 Söylediklerini denicem inşallah bütün hastalarımız tez zaman da sağlığına kavuşur 🙏🏻
ElifGK Bikac gun önce bendede ayni problem vardi sicak corba ardindan kusburnu ve en etkilisi zencefil ve bal karistirip kasikladim ilacla 1 gunde gecti
AycanFb ElifGK sağolasın hepsinden denicem çok şükür mide bulantım hiç olmadı herşeyi karıştırmam çok da etkilemez midemi 😌😌
Ebi AycanFb amin bu dönemde kimse hasta olmasın inşallah 😊 Haklısın herşey onlar için sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah inşallah 😊
OyaDrdnc AycanFb evet ayva elmada koyabilitsin sadece ayva olduğu zaman tadı hiç olmuyo kokusu oluyo biraz bal koy tatlanıyo
Esesli AycanFb Yok canım pek geçt sayılamaz. Petek üstüne su koydum odayı nemlendirsin diye yatak odama o bi parça azalttı. Senin nasıl