EcemBeyterSalsaloglu 5 haftalık hamıleyım gecen gün lekelenmem var dıye doktora gıttım kesen düzensiz düşük riski var gelecek hafta bebegın kalp atısını duymazsak kürtaj yapacagım dedi. Neye ugradıgımı sasırdım cok üzüldüm ilk hamileliğim. Benzer durum yasayan varmı
shdemir EcemBeyterSalsaloglu Ben yaşadım canım. Kürtaj olmam gerektigi söylendi. Yüzde 1 ihtimalle düzelicegi söylendi. Kanamamda oldu kahverengi lekelenmemde progestan kullandım. Şu an 26.haftamdayım 😊 ve herşey yolunda gidiyor çok şükür. Allah izin verdigi sürece düzeliyo gercekten iyi düsün dua et.
Aysgeulburakk EcemBeyterSalsaloglu benimki kese ve bebek vardi ama bebek kese dışında oluşmuş. Yani boş keseydi. Bebekte kesenin disindaydi. Doktor duzelebilirde duzelmeyebilirde. 15 gün sonra gittiğimde bebek keseye girmişti şuan 37 haftaligim
EsinambelSar EcemBeyterSalsaloglu Canım kanamadan dolayı kesede bozukluk gözüküyordur kanaman kesildikten sonra kesende normal gözükür Ben 5haftalık hamileyken doktora gittiğimde herşey yolundaydı sehirdışına çıktım ve 1 gün sonra kanamam geldi bana oradaki doktor kesen bozuk demişti 2 gün hastanede yattım kalp atışı duyulduktan sonra hastaneden çıktım ve yaklaşık 3 hafta lekelenmem devam etti bu arada ilaç ve iğne kullandım şükür daha sonra bir daha yasamadım Su an 29 haftalık bebeğim herşey yolunda İçini ferah tut inş hiç bir sorun olmıcak
Seherr shdemir bendede aynı problem var kese şeklim yıldız gibi 10 gün boyunca düzelmedi dün gittim doktora kalp atışıda duyulmadı 1 hafta süre verdi doktor kendisi düşmezse kürtaj olucam ama araştırdığım kadarıyla düzelen baya çok allah hayırlısını versin 🙏
EcemBeyterSalsaloglu Bana herhangi bir ilaç vermedi neden vermedi ki acaba lekelenmem devam edıyo.yarın baska bir doktora gıdecegım cuma günün kadar beklemek istemiyorum. İnşallah hersey yoluna girer kötü düşünmemeye calısıyorum ama ister istemez düşünüyorumda
Seherr EcemBeyterSalsaloglu canım gittinmi doktora merak ettim bende şuan kanama lekelenme hiç yok kendi kendine düşebilir dedi doktor bekliyorum öylece 😞