Zhlcnr Kızlar ben yeni öğrendim bilmeyen varsa bilgisi olsun belediye her Doğum yapan anneye bebeği için hosgeldin bebek paketi veriyormuş illa ihtiyaç şahıbı olmanıza gerek yok her Doğum yapan annenın hakkıymıs bebek ıcın temel ıhtıyaclar varmıs ıcerısınde anne ıcın sut artırıcı ıcecek vesayre faydalanmak ısteyen dogumdan sonra hangı beledıyeye baglıysa netten yada numarasından basvuru yapabılır
Nazoliii Zhlcnr muhtarlıktan alınıyor diye biliyorum ben dogum paketi yapiyorlar bebegin cinsiyetine gore veriyorlar 😊
Zhlcnr Aysegulkinyas beledıyeye gıdersen dırek verıolarmos ama arayıp basvurursan bır ıkı ayı buluomus gelmesı en garantı dırek gıdıp almak
FHKK Kızlar her belediye vermiyor hayırsever vatandaşlar belediyelere bırakıyormuş ellerinde varsa gönderim yapıyorlarmış. Ankara da böyle diğer şehirler için bilgim yok 😋
Zhlcnr FHKK hayır canım beledıyenın kendı uygulaması ole hayır sever fılan degıl ıce araştır en azından Konya’da oyle degıl her annenin alma hakkı var beledıyenın kendı yaptığı bısey
Zhlcnr 2cocuk2kopek doğrudur canım o kısmını tam bılmıyorum en azından insanlar bılsın belkı verıodur bulundukları sehırdekı beledıyeler 2017 baslamıs bır projeymıs ben yenı ogrendım en azından bırıne faydalı olur belkı
Cnsumut İstanbul’da Pendik Belediyesi kimliği çıkardıktan bir gün sonra adrese kendisi getiriyor.bi arkadaşa getirmişler öyle.içerisinde ateş ölçer vs bir sürü şey var demişti
eylulvari Zhlcnr benim bulunduğum şehirde gebelik ayları boyunca her ay yardım paketi de verliyor gebelere. içinde gıda maddeleri mevcut dolu dolu bir koli geliyor. doğumda da belirttiğiniz gibi doğum paketi geliyor ayrıca
Zhlcnr eylulvari ne guzel gerçekten burda her ay yok canımda bıkere verıolarmıs her beledıye farklı demekkı