Cihanberk Zeynoslp korseyi instagramda embakorse diye bir sayfadan sıparış ettim onlar kilonu sorup ona göre sana hangi beden olur diye söylüyor,,
Yerim Gamzebas bende çok arastırdım gubi major travel sistem arabayı gördügümden sonra digerlerinin hiç bi önemi kalmadı fiyat olarak kalite olarak kullanıslık olarak cok cok memnun kaldım fiyatıda makul 1.200 tl ye aldım bi bak bence
Zeynnep Ddm92 ılık su içine sirke beyaz kalıp sabun rendesi ekleyip sildim kuruladım cam da açık 1 hafta oldu bugün koku yok gibi. Belki işinize yarar
Yerim Damlaveannesi babymall internet sitesinden o kadar güzel ki adamlar yedek pusetin ve arabanın farklı ve istediginiz renkte tentesini hediye veriyor
Gamzebas Yerim Siz söyleyince bende o siteye baktım ama fiyat artmış sanırım şuan siz 1200 tl ye mi almıştınız
Yerim Gamzebas canım bide şu linke bak burası daha uygun https://www.instagram.com/kanzbebekartal/p/Bwaba-SAR1h/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1sds56qp4yf7w
Gamzebas Yerim Tamam canım çok teşekkür ederim beğendim gerçekten iki renk olması da avantaj eşime de bi göstereceğim bakalım🤗