zeykob Merhaba kızlar. Çatı ağrısı dışında ağrım sızım yoktu. Bir saat önce belimin sol üstünde bıçak saplanması gibi ağrı başladı. Yürütmeyecek derecede oldu bi anda. Bacaklarımda da hafif ağrı var adet öncesi gibi ama çok hafif. 4 gün önce kontrolüm vardı, açılma sancı yoktu. Vücut kendini mi hazırlıyor yoksa doğum belirtisi olabilir mi?
Gulsum2308 zeykob kuzum vücudun kendini doğuma hazırlıyor olabilir önemli olan ağrıları şiddeti ve sıklığı, sancılarını takip et bende 39 haftalık olucam uzun süredir bel ağrılarım adet sancılarım oluyo ama hala gelen giden Yok düzensiz sancılar Çünkü
Zehramom zeykob uzan canım sol tarafına doğru geçiyormu birde duş almakla geçiyorsa yalancı doğum ağrısıdır diyorlar
zeykob Kaynana-eş-boşanma-aldatma ile ilgili yazmadığım için kimse cevap vermemiş bile. Tam gündüz kuşağı kadın programı!
Avdmr 35 haftalığım benimde aynı aslında bi nst ye girsen hastaneye gidip hem kafanda rahatlamış olur canım
Gulsum2308 zeykob evet hatta benim bi gece belim kitlendi resmen eşim baya korktu hareket edemedim tuvalete oturup kalkamadım o gün biraz da yorulmuştum temizlik vardı tabi onun da etkisi vardı ama dediğim gibi ağrıların düzensiz oluşu vücudun kendini doğuma hazırlıyo olması. Dakika tut 5 6 dakikada bir şiddetli ağrıların olursa ve dinlenmekle geçmezse mutlaka hastaneye git canım
Gulsum2308 zeykob bende henüz Doğum yapmadım bilmiş gibi konuşmuş olmıyım ama doktorumdan ve okuduğumdan bilgilerden dolayı sana da böyle söylüyorum bende çok endişeleniyodum ama dediğim gibi doktorum normal olduğunu söyledi artık son zamanlar Çünkü
Sevimlisevimli Beline kramp girmiş olabilir.Yorulduysan falan.Uzanip dinlen.Dogum sancisinda karnında kasılma olur.Ve aralıksız olur şiddeti artarak devam eder.icin rahat etmiyorsa nst bağlan bakalım.Allah sağlıklı kolay doğumla kucağına aldirsın.