DilanAtabey Tuce26 amiinn inş kuzum Rabbim herkesi sevndrdqi qbi bnide sevndrsn. İnş iyice ykselr sonuclarm🙏🙏🙏
Raskolnikov DilanAtabey ağlamaaaaa bebeğine zarar vereceksin. Cumartesi gittikten sonra Pazartesi gitsen değerin 150-170 olacakmış Salı değil Çarşamba gitseydin 300-320 olacakmış ama sen ikisinin arasında Salı günü gitmişsin ve 250 normal durup durup çat diye iki katına çıkmıyor değer sonuçta yavaş yavaş artıyor. Cuma günü gitsen 600-700 aralığında çıkacaktı ama sen bugün gitmişsin 850 yine çok normal. Hiiiççç ağlama başka doktora git. Yalnız şeyi merak ediyorum vajinal ya da karından herhangi bir muayene yaptı mı ? Bi de son adet tarihin ne onu da söyle bi bakayım ama sıkma canını benimki de böyle arttı 🥰🙏🏻
DilanAtabey Raskolnikov sadece karından baktı canm ultrasonda vajinal bakmadı. En son adet tarihm ise 26mart ama bnmki qec döllenme oldu. Bu arada umut oluyosnz bna Allah hepmzden razı olsun canmm❤️🙏
Mayasey DilanAtabey evet artışın çok kötü değil.. Ben kimyasal gebelik geçirdim ne hissettiğini anlayabiliyorum az çok.. Zor.. 75 Di ilk yaptırdığımda 3 gün sonra 13 e düştü.. Artış varsa bebiş büyüyor demektir. Yoksa azalırdı zaten. Herşey gönlünce olsun🤗
DilanAtabey Mayasey amiin canm Allah razı olsun inş iyice artar tek temennim o zten. Peki suan sen hamilesn canm
DilanAtabey Seva_Sevaaa amin inş canmm🙏🙏 pzartsı yne baktrcam bakalm dqerm kac cıkıcak inş cok yükselrde o doktorn qözünün içine sokarmm
dvran22 DilanAtabey ayy kıyamam yaa ne diye o kadının lafına bakıyorsun da üzülüyorsun ..benim değerler seninkinden daha kötüydü ilerleyiş yok yavaşti değer bini geçince hemen keseyi gördük sende 1 hafta içinde görürsün ama o kadının yanına gitme bi daha🙄
DilanAtabey dvran22 ahhh canm buqn bi halimi qörseydnz sanki dnya basıma yıkıldı o kdarki kötü oldm aqladm kndmi ck kastm buqn dpktorn yanında aqlamamk içn zor tuttm kndmi😢asla qtmem daha canm bu arada senin dqerler nasldı
Halecnrlk DilanAtabey normalde b hcg değerinin 48 saatte 2 kat artışı sağlıklı gebeliktir.Değerleriniz ilk anda normal artış göstermiş daha sonra azalmış ancak yine de yeniden bakılabilir.geçmiş olsun
dvran22 DilanAtabey benim 80 le başlamıştı 4 gün sonra 330 olmuştu bi daha da kan istemediler hep ilerlemiş diye
dvran22 DilanAtabey bi doktor bana çok yavaş ilerliyor dedi diğer doktorda çok normal gördü yani her doktor aynı şeyi söylemiyor sende üzülme
Halecnrlk DilanAtabey aslında kötü de bi artış değil bence bekleyip bi başka tahlil vermelisiniz pazartesi günü
Aybukeekersaran DilanAtabey canım 13 gün gecikmeyle 12 çıktı sağlık ocağında ki doktor çok düşük dış gebeliktir sevinme dedi bi hafta sonra 232 çıktı şuan 24+4 olduk o yüzden pek kulak asma
DilanAtabey Aybukeekersaran bnm 10 qün qeckmeyle 70.26 cıktı canm 3qün snra 250 oldu 4qün snrada yanı buqnde 872 oldu ama doktor öyle dedi işte
ATC DilanAtabey ya bunu nasıl söyleyebiliyorlar anlamıyorum benim ilkdegerim 35 di şu an oğlum kucağımda bana o zaman bile kimyasal düşer falan demediler
DilanAtabey ATC maşallah canm Allah baqslasn. Hmde düşünmeden direk söylüyolar inş dqerm yülselrde sevncm kursaqmda kalmaz☹️🙏🙏🙏