DilanAtabey Fidansvnccm orası öyle tabi canm ama etraftn korkutan baya oluyo ister istemez etkilenyrm
Fidansvnccm DilanAtabey bana saglik ocaginda kagida bakarak soylesi soktor en iyisi kadin doguma muayne olmak oyle rahatladim bende :) gozun aydin sag salim kucagina almakda nasip olur insallah :)
EsZe DilanAtabey sizin çok hızlı artmıştı zaten pazar günkü testinizde. İki kat ilerlese 6000-7000 civarı olur muhtemelen. Hatta belki daha fazla. Karından görünür yani. 3000-5000lerde görünüyo genelde
EsZe DilanAtabey ahh ahh benim başta o kadar yavaş yükselmişti ki, kan kalmamıştı vücudumda artık 😀 kan yapıcı şeyler yiyin bol bol. Kollarım mosmordu ben de 48 saate bir veriyodum devamlı 😀 benim değer 1400ken vajinal muayenede göründü kese. Öyle bıraktım artık kan vermeyi 😊
DilanAtabey EsZe ahhh canm bnde aynı vallah eşim dyo kanın kalmıycak artk ama ne olursa olsn bebeqm içn qerekrse saniyede bir kan veririm yetrki hersey qzel qtsin🙏❤️ ozman bnmki de qörünür canm
Gri Acik renk pembe kanamam geldi keseyi de gördük ama acaba boş gebelik mi diye beta degerlerim düşüyor mu endişesiyle yine kan verdim. Doktorum boş gebelik demedi ama işte içim içimi yiyiyor. İnsanın elinde olmuyor malesef hep bir endişe içinde günleri geçiyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun insallah🙏 Rabbim verecekse nasip ettiyse kucağımıza alırız.
DilanAtabey Gri betan kac cıktı canm ultrasonda bakıldmı inş bsey olmaz saq salim bebişlermzi kucaqmza alırz🙏🙏🙏🙏
Gri DilanAtabey En son pazar günü kan verdim betam 160000 çıktı ultrasonografide keseyi gördük perşembe gidicem bebeği gorebilcez mi bakalım. Amin inşallah🙏🙏
DilanAtabey Arzymn canm ilk öqrendqmde yani 10 qün önce cumartesi 70.26 aradan 3qün qecti yani salı qünü 250 snra aradan yine 4qün qecti yani qecen cumartesi 872 doktor dedi saqlıksz qebelk bebek düşücek bnde cok üzülmstm dayanamdm pazar qünü qttim tekrar kan verdim yani 31 saat içersnde 872den 1534 olmus dqerm snrada yapmadm prsembe yda cuma bska doktora qdicem canm cnkü dqerlerm qayet qzel o pislk kadn nye öyle dedi hala anlams deqlm
Arzymn DilanAtabey doktorun biraz acele etmiş öyle söylemekte ama yalan da söylememiş canım. Çünkü beklenildiği kadar yükselmemiş değerin. Ama çok şükür sonra yakalamış, vajinal usg yaptır, bir zararı yok, ben de yaptırdım. En azından keseyi görebilir.
DilanAtabey Arzymn prsembe yda cuma qttiqmde umarm karından qörülür qörülmezse mecbr vajinalden baktrcm. Bu arada bilqin varmı devlette bakıyolarmı vajinalden
Gri DilanAtabey İnşallah keseyi görmek bile ayrı mutluluk🍀 Sende görürsün inşallah Rabbim şu mübarek ayda dualarımızı hayırlısı ile kabul etsin🙏