Kbr22 Kızlar merhaba 15+5 hamileyim ve neredeyse 1 aya yakındır hergun baş ağrısıyla uyanıyorum ve bu tüm gün aralıklarla bazen de sürekli devam ediyor. Doktorum nörolojiye gitmemi söyledi ama mr falan çekilemeyecekse nasil muyane edip anlayacak ki kan testinde falan mı?
Ceylannbeyzt Kbr22 çekmiyolar canım bende gittim agrı kesiciden başka bişi yapamayız diyolar doğumdan sonra anca bakabilirz dediler
melegiminannesi Kbr22 bende 17 haftalıkkrn başım cok kötü ağrıyordu 1 hafta hic gecmedi doktorum magnezyum eksikliği dedi. Şuan dişim icin bile röntgen cektiremezken mr asla girmem nasıl cesaret edeceksim
Betulvemercimek Kbr22 benimde sürekli ağrıyor günde 4 tane parol aldığımı biliyorum acile gidiyorum bazen ama nörolojiye gitmedim hamilelikte oluyor dedi doktorum parol ve buz kullanıyorum başıma buz koymakta iyi geliyor
Duuyguum Kbr22 yaptıranlar var valla İnan bende nasıl oluyo bilmiyorum ama MR çektiren çok kişi duydum gebelikte
Kbr22 Duuyguum evet araştırdım simdi de mr bebeğe zarar vermiyormuş hele baş icinse risk oldukça düşükmüş
Birgulacar O baş ağrısı bende var benim migrene döndü ve mideme vuruyor çok kötü bi ağrı bende 11.haftamdayim.
Kbr22 Ceylannbeyzt ama doktorum ihmal etme git dedi bebekle ilgili bisey olabilir dedi madem çekmiyorlar ağrı kesici icin mi gidiyorum ben oraya🙄
Ceylannbeyzt Kbr22 valla benmde çok ağrıyodu hatta haftada 1 10 günde bir serum yiyodum gittim hala ağrıyo o ayrı konu tabi 🙄🙄 hemde araştırmaya bile gittim yapabilceğimiz bişi yok dedi hamile oldugun için sokamayız bişeye dedi en fazla ağrı kesici verebilirim dedi oda paroldu yani
melegiminannesi Kbr22 koşuyolu medipol hastanesi seval pata. Kendi doktorumda o zaten 2 senedir kadın doğum icin ve suanda gebelik icinde ona gidiyorum
Kbr22 Betulvemercimek denicem onu bende kaynamış suya lavanta yağı döküp buharı kokluyorum iyi geliyo
sariselin Kbr22 gebelikte artan kan hacmi nedeniyle baş ağrılarında artış olabiliyor. Ben de migren hastasıyım ve hemen hemen her gün ağrı ile uyanıyorum. Mevsim geçişlerinin de etkisi var. Magnezyum, soğuk/sıcak kompresler iyi gelebilir