Duuyguum Hanımlar ateşim Yok ama diğer girple alakalı herşey var özellikle burun tıkanıklığım ve göz yanmam doktor günde üç kez parol iç ateş olursa acile git dedi ama parolun ne etkisi olabilir ki gribe burnum tıkalı olduğundan ağzımdan nefes alıyorum buda dudaklarımı yara etti benim aklıma takılan bebeğime bi zararı olur mu gribin etkilenir mi kızlar
Ftmemne Duuyguum aynı durumdayım. Burnum tıkalı başım ağrıyor. Dudaklarım patladı. C vitamini alıyorum sadece. Merak etmeyin bebek etkilenmiyor gripten.
Ftmemne Duuyguum gribin ilk tedavisi herzaman ağrıların kesici lerle olur çünkü içlerinde hafif gribe iyi gelen maddeler vardır. Antibiyotik gerektirmeyen durum bunlar.
Duuyguum Ftmemne Boğaz ağrım falan da Yok çok şükür ama burun tıkanıklığı baş ağrısı burun kemiğimi de sızlatıyor sen ilaç kullanıyor musun peki
Ftmemne Duuyguum yok kullanmıyorum. C vitamini almaya calışıyorum. Limonlu ballı ılık su. Bolca da su
Duuyguum Ftmemne ateşimin olup olmadığını ölçmeden anlayabilir miyim acaba yüzüme dokunuyorum soğukluk var gibi
Ftmemne Duuyguum ateş yükselince el ayak buz keser titreme gelir. Ama zaten parol içiyorsunuz yükselmez.
Duuyguum Ftmemne her ihtimale karşı eşim gelsin ateşimi ölçtürmeye gideyim yine de sende dikkat et kendine teşekür ederim açıklamalar için🌺