Seah onun günahına giremem ama benim içime doğmuştu rüyamda sol göğüs ümden bir bebek emdirdim sabaha kadar sabah kalktım göğsüm nasıl acıyor anlatamam sana ertesi gün hemen doktora gittim betam 25 çıktı hamilesin dediler .inan çok aglamistim 16 Ocak ta 3.5 betam çıkıp bana yok dediklerinde sabaha kadar eşim tamam gidelim tüp bebek yaptıralım dedi ki hiç bir sorunumuz da yoktu beni öyle görünce adam napicaginı şaşırdı 😔 şu mübarek günlerde dilerimki hayırlı haberini duyarım ama inan oruç tutsa da tutmasanda kendine dikkat etsende etmese de Rabbim ol dedikten sonra oluyor. Benim sana demek istediğim tedbiri ni al takdiri Allah'a bırak ... 7. Haftamda düşük tehlikesi atlattım ben 2 hafta full yattim sadece WC ye gittim geldim eşim beni özel ambulansla hastaneye kontrole goturuyordu o 2 hafta içinde sonra kayinvalidem kalp ameliyatı oldu aniden başında ben kaldım bakıcıya bırakmaya gönlüm razı gelmedi düşük tehlikeli var doktorum sakın dedi ama Allah'a emanet ettim kayinvalideme baktım ne hikmetse 2 günde rahim ağzım kapandı düşük riskim sona erdi 2 hafta hastanede ufacık yerde yattım rabbimin izni ile de 20. Haftama geldim sadece 1 kilo aldım ben ama maslsallah bebeğim çok iyi canını sıkma üzülme vardır vakti saatti bir bakmışsın doğum hikayene hayırlı olsun yazıyoruz 🙏🙏🙏🙏